MC Groep
Image default
Industrie

Het verzinken van staal: hoe werkt dat bij de specialist?

Staal is een veelgebruikte materiaalsoort en staat bekend om het feit dat het heel sterk materiaal is. In huizen vindt u ontzettend veel staal en in de bouwsector is het materiaal dan ook erg geliefd. Toch zitten er ook veel nadelen aan staal. Staal is namelijk gevoelig voor roest en corrosie en dat kan gevaarlijk zijn als u staal in uw huis heeft zitten. Gelukkig valt hier iets aan te doen. Het is namelijk mogelijk om staal te laten verzinken bij Verzinkerij Rijen. Dit zorgt ervoor dat uw staal beschermd is tegen krachten vanbinnen- en buitenuit en dat u nog vele jaren van uw stalen constructies kunt genieten. Wacht niet langer en laat uw staal verzinken door Verzinkerij Rijen!

De werking van verzinken

Het verzinken van staal roept misschien wat vraagtekens bij u op. Hoe gaat dit verzinkingsproces in zijn werk en wat is dit precies? Als het ware houdt verzinken in dat uw staal na het ontvetten, beitsen en fluxen in een groot bad met vloeibaar zink wordt gedompeld. Dit zink gaat een laag vormen om uw staal heen en zorgt ervoor dat uw staal minstens tien jaar bestendig is tegen corrosie en oxidatie. Het is prijstechnisch erg voordelig omdat het duurzaam is en een kort proces is. Er hoeft dus weinig voorbereiding aan vooraf te gaan. Zoekt u naar een betrouwbare partner die uw staal gaat verzinken en u een garantie geeft dat u een lange tijd geen omkijken heeft naar uw materiaal? Kom dan naar Verzinkerij Rijen, want deze specialist voorziet u van al uw gemakken.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar de werkwijze van verzinken door deze specialist in Rijen? Dan vertellen zij u hier graag meer over. U neemt eenvoudig contact met ze op middels de contactgegevens op hun website en zij helpen u met het proces van A tot Z.