MC Groep
Image default
Horeca

Wat moet je weten voor het bestellen van een horeca dienblad?

Wanneer je van plan bent om een horecazaak op te richten zal je kunnen vaststellen dat er altijd tal van verschillende zaken moeten worden aangekocht. Eén van de belangrijkste zaken waar je zonder ook maar enige tijd twijfel de nodige aandacht aan zal willen geven is het zogenaamde horeca dienblad. Het kopen van een dergelijk dienblad lijkt in de praktijk niet zoveel voeten in de aarde te hebben. In de praktijk wil dat echter nog wel eens danig tegenvallen. Het kopen van het verkeerde dienblad kan namelijk bij het personeel al snel voor de nodige frustraties (en gebroken glazen) zorgen. Gelukkig kan het ook anders. Wil jij graag ontdekken hoe je het perfecte dienblad voor in je horecazaak kan bestellen? Dan moet je vooral even snel verder lezen!

Welke drie eisen gelden altijd voor een horeca dienblad?

Het zal al snel duidelijk worden dat er op de markt tal van verschillende soorten horeca dienbladen zijn terug te vinden. Om te kunnen achterhalen welk dienblad nu precies het meest interessant is loont het altijd de moeite om met een aantal concrete eisen rekening te houden. Denk hierbij aan:

  1. Het dienblad dient over grote handvaten te beschikken;

  2. Antislip eigenschappen zijn meer dan welkom;

  3. Het dienblad moet vervaardigd zijn uit een stevig materiaal;

Het spreekt voor zich dat er in de praktijk vaak een groot aantal verschillende glazen, borden en andere zaken worden gedragen op een dienblad. Dat niet zelden ook allemaal tegelijkertijd. Het spreekt dan ook voor zich dat het zeer belangrijk kan zijn om de beschikking te hebben over een dienblad dat met zekerheid dergelijke stukken in één keer op een stabiele manier kan dragen. In ieder geval, door rekening te houden met de bovenstaande aandachtspunten is de kans bijzonder groot dat je zal kiezen voor een meer dan bevredigend horeca dienblad. 

Antislip horeca dienbladen, altijd een uitstekende keuze

Bij het kopen van een horeca dienblad wordt het steevast aangeraden om te kiezen voor een antislip exemplaar. Voor deze dienbladen geldt dat ze voorzien zijn van verhoogde randen. Deze randen hebben als voornaamste doel om onnodig geknoei en verspilling te verhinderen. Het aanzienlijke formaat waar verschillende antislip dienbladen over beschikken zorgt ervoor dat het personeel in staat is om meer voedsel evenals meer drank te dragen. Bovendien zal ook het afruimen een behoorlijk stuk efficiënter kunnen verlopen. Investeren in een echt kwalitatief dienblad om gebruik van te maken in je horecazaak is dus in ieder geval geen overbodige luxe, integendeel.

Voer een vergelijking uit en vind zo het beste horeca dienblad!

Deze informatie heeft het eigenlijk al een beetje aangegeven. Het ene horeca dienblad is beslist het andere niet. Wanneer je er zeker van wil zijn dat je de beschikking krijgt over een echt interessant exemplaar, is het dan ook altijd sterk aan te raden om even een vergelijking uit te voeren op Horecarama.nl. Het vergelijken van de verschillende horeca dienbladen op de markt zorgt er namelijk voor dat je altijd een exemplaar zal kunnen kopen die zowel op vlak van kwaliteit als aankoopprijs perfect in lijn zal liggen met jouw verwachtingen.