MC Groep
Image default
Dienstverlening

Poster maken online

Binnenkort wil ik een poster maken online. Ik ben een restaurant-eigenaar en wil graag een evenement van mij gaan promoten in ons gebouw. En daarvoor heb ik onder andere posters nodig! Maar waar moet ik die gaan maken? Op die vraag geef ik in dit blogje graag antwoord. En natuurlijk vertel ik ook hoe ik de poster online heb gemaakt en hoe deze eruit is komen te zien.

Googelen op poster maken online

Allereerst ben ik op ‘poster maken online’ gaan Googelen. En al gauw vond ik de website Jilster.nl. Daar las ik dat ik de poster bij hun kan ontwerpen en vervolgens drukken op verschillende posterformaten zoals A0, A1, A2 of A3.

Ook las ik dat wanneer ik bij Jilster mijn poster online heb gemaakt, ik er ook voor kan kiezen om het drukken aan een externe partij over te laten. Dan kan ik de poster die ik heb gemaakt downloaden in een PDF en zelf een drukker opzoeken.

Voorbeeldposter

Ik zag op hun website al snel een voorbeeld staan van een ander restaurant. Die had zijn menukaart zodanig gemaakt op een poster, dat dit mooi bijvoorbeeld buiten op het terras bij de ingang opgehangen kon worden. Of gewoon geplastificeerd als menukaart voor de bezoekers zelf. In het systeem van Jilster ben ik gestart met het ontwerpen. Dit bleek nog moeilijker dan gedacht. Maar na enige tijd begon het zeker ergens op te lijken en heb ik alle benodigde informatie erop gezet. Vervolgens ben ik gaan ontwerpen om de poster er fel uit te laten springen en lekker opvallend te maken.

Nadat ik de poster online gemaakt had en besteld had, kwam deze een paar werkdagen later al binnen. Ik heb hem gelijk op meerdere plekken opgehangen en ben er heel erg blij mee!

Bezoek de website voor meer info : website