Home » Zorg

Categoriearchief: Zorg

Wat houdt een Chinese Massage in?

De term Chinese massage Oosterhout is oorspronkelijk een algemene aanduiding voor verschillende soorten behandelingen zoals Tuina(twiena), gebaseerd op de traditionele Chinese geneeswijze, Hollistische massage en Reflex massage of Reflexologie. In China en andere Oosterse landen is deze geneeskundige behandeling al duizenden jaren erg populair.

Een unieke massage

In Nederland wordt de massage als geneeskrachtige behandeling nog weinig toegepast. Veel Chinese massagesalons bieden een ontspannende, relaxerende massage aan als Chinese massage in Oosterhout, omdat die in een Chinese salon door een Chinese vrouw of man wordt uitgevoerd, maar dikwijls is dat niet een originele Chinese massage en heeft weinig te maken met de Traditionele Geneeskundig Chinese massage. Niets mis mee, maar het is gewoon een ontspanningsmassage, mét of zonder olie en iedere masseuse vult dat op haar eigen manier in. Hard of zacht, de klant is koning! De Chinese masseuses zijn over het algemeen zeer gedienstig en klantgericht, ze bieden voor een relatief laag bedrag een uitstekende massage, waarna de klant ontspannen en tevreden de salon weer verlaat.

Waarom een Chinese massage Oosterhout boeken?

De ontspannen sfeer en de aanraking van vrouwenhanden op het grotendeels ontklede lichaam kan soms lichamelijk worden ervaren.Maar dat wil nog niet zeggen dat een Chinese massage in Oosterhout lichamelijk is bedoeld, al insinueren de media tegenwoordig anders. Helaas worden Chinese massagesalons worden door de media graag in de hoek van de prostitutie geduwd, al was het alleen maar omdat dit door het grote publiek graag gehoord en gelezen wordt.Maar niks is minder waar. Een Chinese massage in Oosterhout is nis lichamelijk aan en het is een heerlijk moment rust en ontspanning. Ook is het erg goed voor het lichaam. De Chinese massage in Oosterhout richt zich op specifieke drukpunten in het lichaam, waardoor het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd en jouw lichaam kan starten met haar eigen helingsproces. Zo zorgt een Chinese massage Oosterhout dus goed voor het lichaam.Hypnotherapie Apeldoorn helpt je van verschillende soorten angsten af

Hypnotherapie Apeldoorn kan je helpen om van heel veel verschillende soorten angsten af te komen zodat jij weer grip op je leven krijgt en helpt je om je leven weer in eigen hand te krijgen. Heb je heel erg last van faalangst of haal je steeds je examens niet omdat je last hebt van examenstress? Hypnotherapie in Apeldoorn kan je dan helpen om te zorgen dat je je leven weer op de rit krijgt en je over deze zaken heen komt, of het nou een bepaalde angst is of oorsuizen, alles is mogelijk met de hypnotherapie van Hypnotherapie in Apeldoorn. Ook stress en burn out kunnen je leven bepalen en op de kop zetten laat daarom Hypnotherapie Apeldoorn je helpen om je leven terug te krijgen en te kunnen genieten van een leven vol met kleur en blijdschap.

Hypnotherapie Apeldoorn kan je helpen om weer te kunnen genieten

Het kan soms lastig zijn om na een traumatische ervaring je leven weer op te pakken en verder te gaan daarom vallen traumatische ervaringen ook onder het behandelproces van Hypnotherapie Apeldoorn. Trauma’s kunnen samengaan met paniekaanvallen en flashbacks, je spreekt dan PTSS een post traumatische stress stoornis. Hier kan je helaas niet zelf overheen komen en hier heb je hulp bij nodig en de hulp kan geboden worden door Hypnotherapie Apeldoorn. Bij Hypnotherapie Apeldoorn helpen de specialisten je met bepaalde oefeningen en therapie om zo te zorgen dat je de grip op je leven terugkrijgt. Zorg dat je weer jezelf wordt en geniet van je leven op een manier zonder je angsten en verdriet. Traumatische ervaringen kunnen overlast veroorzaken op het dagelijks functioneren. Daarom kan Hypnotherapie in Apeldoorn u helpen om weer normaal te kunnen functioneren en uw oude leven terug te krijgen.