MC Groep
Image default
Vakantie

Met de Camper Door Canada

Heerlijk met de camper op pad, dit is natuurlijk een droom voor iedereen. Je hebt heel veel bestemmingen die mooi zijn om met de camper te bezoeken. Vandaag willen we er echter eentje belichten. Ik heb het over Canada, het op een na grootste land van de wereld. Het is een land vol schoon die zich perfect leent voor mooie campertochten.

 

West-Canada of Oost Canada?

 

Dat verschilt heel erg naar waar je naar op zoek bent. Wanneer je op zoek bent naar natuur, kamperen, grizzlyberen, azuurblauwe meren en ruige rotspartijen dan is West-Canada voor jou zeker weten the place to be. Hier heb je een ruim assortiment aan natuurparken en je kunt er veel outdoor activiteiten ondernemen. Wanneer je op zoek bent naar iets meer stadsleven en de beroemde Niagara Falls dan moet je toch echt naar het oosten van het land.

 

West

 

Vancouver:

In het westen vind je dus de bijzondere stad Vancouver. In Vancouver kun je een bezoek brengen aan het historische Gastown, lekker winkelen op Robson street en een rit maken naar de Grouse Mountain en zo een prachtig uitzicht over de stad hebben.

 

Icefield Parkway:

De Icefield Parkway is een 230 kilometer lange weg die je langs de Rocky Mountains voert. Dit is een perfecte route om met je camper af te leggen.

 

Oost

 

Toronto:

De CN Tower is het boegbeeld van Toronto en trekt elk jaar weer vele toeristen. Gelukkig heeft Toronto nog veel meer te bieden dan enkel die ene toren. Je hebt bijvoorbeeld Distillery District waar je de meest hippe cafeetjes en boetiekjes vindt. Ook mag je Kensington Market niet overslaan, hier smelten alle culturen van Toronto samen.

 

Niagara Falls:

Op de grens van Amerika en Canada liggen de beroemdste watervallen ter wereld, de Niagara Falls. Deze watervallen bestaan uit drie watervallen die gemiddeld 30 miljoen mensen per jaar trekken. Voor je rust kom je hier niet want het maakt ontzettend veel lawaai. Toch is het echt de moeite waard.

 

Veiligheid


Wanneer je met de camper op pad gaat is het natuurlijk zaak dat je dit veilig doet. Het is daarom aan te raden te rijden met een achteruitrij camera. Het is belangrijk dat je een verhuurbedrijf vindt die zorgt dat de beste achteruitrijcamera op de camper bevestigd zit.

Bezoek de website voor meer info : website