MC Groep
Image default
Aanbiedingen

Kiezen voor extensions

Misschien wil je er wel voor kiezen om jouw haar te verlengen door middel van extensions. Dit is zeker mogelijk en geen probleem om te doen. Steeds meer mensen volgen bekende personen die dit ook vaak doen.

Je kunt voor clip in extensions kiezen. Die kun je relatief eenvoudig in je haar klikken. Het is de makkelijkste variant omdat je ze er zo weer uit kunt halen als je bijvoorbeeld gaat slapen. Daardoor gaan ze ook langer mee dan ingevlochten extensions. Je kunt ze ook invlechten. Dan kun je ze voor een langere periode dragen en is ook een veilige manier van haarverlenging. Het nadeel is dat het strak kan zitten wat hoofdpijn kan veroorzaken. Wassen is ook een stuk lastiger. Je hebt ook Flip in Hair, wat een volledige haarmat is dat tussen je eigen haar hangt waardoor het heel echt lijkt. Het ziet er natuurlijk uit en is zeer gebruiksvriendelijk. Je hebt ook allerlei stylen die je kunt gebruiken. Het is wel wat duurder dan de andere alternatieven. Bij haar extensions zetten wil je wel goede kwaliteit, maar prijs is ook belangrijk. Je kunt het beste kiezen voor een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dan kom je op de beste keuze voor jou uit. Je kunt ook voor de was kiezen, waarbij de extensions vlakbij de hoofdhuid worden gelijmd en dus goed vast zitten. Dit is er populair de laatste tijd maar je kuint ze er niet zo maar uit halen. Je hebt ook microringen die je kunt gebruiken. In dat geval wordt de extension en je eigen haar door een ringetje gehaald. Daarnaast heb je ook weave oftewel weven. Waarbij het haar wordt geweven.

Als je een goede gezonde haardos en hoofdhuid wilt hebben is het handig om te kiezen voor een keratine behandeling. Dit kun je bij Glamouryourhair doen, dus bekijk hun website gerust als je daar zin in hebt. Ze hebben goede kwaliteit producten.

Bezoek de website voor meer info : website