MC Groep
Image default
Mode en Kleding

Wat geef jij je kind mee op kamp?

Wat geef jij je kind mee op kamp?

 

De tas van je zoon inpakken die op kamp gaat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Jongens zijn makkelijker met spullen meenemen dan dat meisjes zijn. Bij Jongens kan je dan ook niet veel fout doen als het gaat om het inpakken van de tas. Maar toch moet het wel gebeuren, want als je het aan het kind over laat, dan worden misschien wel de verkeerde dingen in de tas gedaan. Lees meer over het inpakken van de tas van je zoon voor kamp in deze blog. 

Welke tas geef je je zoon mee op kamp? 

Een jongen wil altijd wel graag stoer voor de dag komen. Het kan dan ook niet zo zijn dat hij met een tas voor meisjes op kamp gaat. Daarom moet je een weekendtas heren inpakken voor je zoon. Of je zou ook een hele stoer tas uit kunnen zoeken uit de cowboy tassen.

 

Wat geef je je kind allemaal mee in de tas? 

Nu de tas geregeld is, moet er nog ingepakt worden. Misschien is het leuk om samen met je zoon de kast in te duiken en de tas in te pakken. Misschien vindt hij het wel leuk om zelf te helpen kiezen welke kleding hij mee zal nemen.

Zorg ervoor dat je voor het inpakken alles naast de tas legt. Op die manier weet je hoeveel ruimte je nodig hebt en kan je de tas op een slimme manier inpakken. Zo kan je misschien wel alles in een keer kwijt in een tas als het gaat om de kleding en de toiletspullen. 

Wat heb je naast kleding nog meer nodig?

Naast kleding is het verstandig om ook een rugzak mee te nemen die waterdicht is. Hiervoor zou je een rains bag kunnen nemen. Deze is waterdicht en van een stevig materiaal gemaakt, met een stoer uiterlijk. 

 

Ook moet er plek overblijven voor een boek, bal en een spelletje voor als er even niets te doen is. Die tas kan je ook verder vullen met het beddengoed dat meegenomen moet worden. Hierbij moet je dan natuurlijk denken aan een hoofdkussen, kussensloop, slaapzak en handdoeken en washandjes.

 

Hoeveel kleding geef je je zoon mee? 

Zorg ervoor dat er voor iedere dag een schone set kleding in de tas zit. Daarnaast is het verstandig om ook nog twee extra setjes kleding mee te geven voor als er ongelukken gebeuren en de kleding kapot is gegaan of vies geworden is. De setjes kun je bundelen in een pedaalemmerzak.