MC Groep
Image default
Mode en Kleding

Welke verschillende schoenen zijn verkrijgbaar?

Onze winkel is de plek waar je moet zijn als je opzoek bent naar bijzonder schoenen. Wij kunnen kleurrijke dames- en herenschoenen speciaal en volledig naar wens voor je samenstellen. Dit is tevens mogelijk voor trouwschoenen. Deze ontwerpen houden voornamelijk kleurrijke bloemen printen. Zelfs kurkschoenen kunnen ontworpen en gemaakt worden in onze schoenenwinkel. Het materiaal die we voor deze schoenen gebruiken is voornamelijk leer, waaronder lakleer. Maar ook andere materialen zoals kurk, stof, satijn, suède en textiel.

HERENSCHOENEN

Onze collectie aan aparte en bijzondere herenschoenen worden met zorg, passie en liefde uitgezocht. Op deze manier stellen we het perfecte assortiment voor je samen. Schoenen die je hierin vindt hebben bloemenprint, dieren printen en unieke kleuren. Deze herenschoenen zijn niet alleen exclusief in de uitstraling, maar ook de kwaliteit van het materiaal. Zo staan wij garant voor optimaal draagplezier door een fijne pasvorm en stevige zolen. Bovendien maakt je een geweldige eerste indruk door de uitstraling van de schoen en jezelf.

DAMESSCHOENEN

Naast geweldige herenschoenen, hebben we ook prachtige damesschoenen in onze schoenenwinkel. Bij ons in de winkel vind je niet alleen bijzondere printen en kleuren, maar ook aparte schoenen van uitstekende kwaliteit. Alle schoenen zijn op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Uiteraard is het draagcomfort net zoals bij de herenschoenen, ook bij de damesschoenen uitstekend met behulp van een comfortabel voetbed. Zo staat ons assortiment met pups en ballerina’s. Echter kun je ook bij ons terecht voor stoerdere modellen met een veter. Alle opties hebben natuurlijk een bijzondere uitstraling. Je kunt zelfs de perfecte schoen met de gewenste print door ons laten maken.

ANDERE OPTIES

In onze schoenenwinkel hebben wij dus de meest bijzondere schoenen voor zowel dames als heren, maar ons assortiment houdt hier niet op. Zo hebben we ook trouwschoenen die perfect matchen voor de bruid en bruidegom. Zo zijn jullie net even anders op deze speciale dag. Ook deze schoenen kun je uiteraard laten samenstellen door ons. Bovendien zijn er ook verschillende assortimenten bij ons verkrijgbaar. Voorbeeld hiervan zijn sokken, overhemden, riemen, pochetten en vlinderdassen. Allemaal in een bijzonder print natuurlijk. Al deze accessoires zijn ook te verkrijgen in een leuke combi box. Zo maak je eenvoudig een geweldige outfit.