MC Groep
Image default
Dienstverlening

Een bijzondere vergaderlocatie

Niet alle zakelijke bijeenkomsten kunnen binnen het bedrijf georganiseerd worden. Als de groep te groot is om in de eigen vergaderruimte plaats te nemen, of als er voor een teambuilding behoefte is aan een externe locatie, dan is Kasteel de Vanenburg een uitstekend alternatief.

 

Rust, ruimte en grandeur

Als u een bijzondere vergaderlocatie zoekt met elegantie en grandeur, maar tegelijkertijd op zoek bent naar rust en ruimte, dan hoeft u niet verder te zoeken. Kasteel de Vanenburg weet dit perfect met elkaar te combineren. Het kasteel beschikt over 10 vergaderruimtes met ieder hun eigen charme. Het maakt niet uit of u met een grote groep een plenaire vergadering wilt houden of dat het slechts gaat om een klein gezelschap dat tegenover elkaar aan tafel zit, door de diversiteit aan zalen is alles mogelijk.

 

Een complete en bijzondere vergaderlocatie

Naast een perfecte vergaderruimte, is het ook belangrijk dat uw gasten of medewerkers tijdens pauzemomenten kunnen ontspannen. Door op de juiste momenten rust te nemen, is men tijdens de vergadersessies immers meer alert en worden betere prestaties geleverd. Ontspannen kan met een lunch of diner in het veelzijdige restaurant van Kasteel de Vanenburg of door een wandeling te maken over het prachtige landgoed. Als u na een lange vergaderdag liever niet naar huis toe rijd, is er ook de mogelijkheid om te blijven overnachten in één van de comfortabele hotelkamers in het kasteel. De veelzijdigheid maakt deze locatie uniek en de perfecte plek om uw bijeenkomst te laten plaatsvinden.

 

Vergaderarrangementen

Om het plannen van een bijeenkomst nog gemakkelijker te maken, biedt Kasteel de Vanenburg diverse vergaderarrangementen aan. Of het nu gaat om een dagdeel of een meerdaags evenement, er is van alles mogelijk. Ook wanneer u wensen heeft die niet binnen een arrangement vallen zijn deze altijd bespreekbaar.

Vergaderen in stijl kan bij Kasteel de Vanenburg. Deze bijzondere vergaderlocatie in Putten maakt iedere bijeenkomst onvergetelijk. Wilt u meer informatie ontvangen of een reservering maken? Neemt u dan een kijkje op de website van Kasteel de Vanenburg.