MC Groep
Image default
Bedrijven

De afvalpers inzetten voor het juiste doel

Door middel van het inzetten van een goed werkende afvalpers zorg je dat het afval in een magazijn of in welke ruimte dan ook goed kan worden gereduceerd, zodat je geen last hebt van de manier waarop al dit afval zal moeten worden opgeslagen. Het is niet altijd even gemakkelijk om aan de slag te gaan in een magazijn welke helemaal vol ligt met afval of met karton. Maar omdat tegenwoordig heel veel afval wordt gescheiden, in het kader van een duurzamer leven, en jij daar zelf ook een steentje aan wilt bijdragen, merk je dat hert alsmaar voller komt te staan en je dus geen ruimte meer hebt voor het opslaan van andere spullen. 

Waar wordt het gebruikt?

De afvalpers wordt voornamelijk gebruikt in het bedrijfsleven en in magazijnen van groothandels en supermarkten. Het is ontzettend handig om hier het afval in te kunnen stoppen. Je weet precies hoeveel ruimte er wordt ingenomen door deze afvalpers en daarbij heb je dan dus helemaal geen ruimte meer nodig voor het resterende afval. Al het afval kan hierin worden geplaatst en wordt met maar liefst 90% gereduceerd. Je hebt dus veel meer ruimte en je hebt minder ophaaldiensten nodig die het afval weer eens komen halen. 

3 x win situatie

Het gebruiken van een afvalpers kost je dus veel minder geld, minder tijd en kost je ook minder ruimte in de ruimte waar dit wordt gescheiden. Het heeft alleen maar voordelen dus. Het enige wat je hoeft te doen is een investering en daarna is het  gebruik ervan ideaal en gemakkelijk en kost het je allemaal een stuk minder energie en moeite en kan je jaren met het apparaat doen. Er is hier dus zeker sprake van een driedubbele win-win situatie waar je mee te maken hebt. Neem eens een kijkje bij de mogelijkheden en oriënteer je hierin.