MC Groep
Image default
Woning en Tuin

Goedkope makelaar Groningen

Zoekt u een goedkope makelaar Groningen? Dan bent u bij Verkoopmakelaars Groningen aan het juiste adres! Wij werken op een No Cure, No Pay basis en werken daarnaast tegen een vast tarief van 1,25% van de verkoopsom. Wat doen wij hiervoor? Wij zorgen ervoor dat uw woning online gevonden wordt door de geschikte potentiële koper. Dit doen wij o.a. door te zorgen voor professionele foto’s en een boost van online marketingspecialist Houseboost. Deze boost omvat een professionele verkooptekst met hierin de sterke punten van uw huis, advertenties bovenaan op diverse woningwebsites en een Google advertentiecampagne. Dit pakket ter waarde van €450 is voor klanten van Verkoopmakelaars Groningen helemaal gratis!

Bij Verkoopmakelaars Groningen kunt u terecht voor een gratis waardebepaling van uw woning. De waarde van uw woning wordt bepaald middels marktonderzoek. U ontvangt binnen 48 uur een realistische en eerlijke vraagprijs. Ook is het bij ons mogelijk om op zaterdag te bezichtigen en stellen wij een profiel op van de potentiële koper van uw huis. Dit profiel wordt gebruikt voor onze marketingstrategie om uw woning zo snel mogelijk te verkopen.

 

Kies nu voor de goedkope makelaar Groningen: Verkoopmakelaars Groningen! Neem vandaag nog contact op via info@verkoopmakelaarsgroningen.nl of bel 050 -76 00 797

Bezoek de website voor meer info : website