MC Groep
Image default
Dienstverlening

Online een zonnescherm op maat kopen

Zonnescherm kopen

U kent het vast wel, het is halverwege juli en u zit lekker buiten te genieten in het zonnetje op uw vrije middag. Dit zijn vaak de momenten wanneer u het meest geniet. Maar wanneer u weer naar binnen wilt gaan om bijvoorbeeld te gaan koken, is het binnen wel erg warm geworden. In zo’n temperatuur is het niet erg aangenaam om wel hard aan de slag te gaan omdat u 6 uur het eten op tafel wilt hebben staan. In zo’n situatie zou een goed, kwalitatief hoog zonnescherm voor u een uitkomst zijn. Zo kan u, wanneer u weer naar binnen gaat, weer echt effectief bezig en is het niet al te warm in uw huis.

 Markiezen

Wanneer u een markies laat plaatsen, geeft dit uw woning of uw kantoor een karakteristieke, oudhollandse en echt mooie uitstraling. De omkasting van uw markies is leverbaar van hout of juist van aluminium. Dit hout of aluminium is ook weer leverbaar in elke gewenste kleur, juist wat u wilt. Daarnaast zorgt dit voor een nostalgisch karakter. De omkasting beschermt tevens ook nog de markies tegen weersinvloeden en maakt het aluminium framewerk de markies tot een duurzame vorm van buitenzonwering. Dit is dus erg belangrijk, op deze manier kunt u bij elke weersomstandigheid uw markiezen laten hangen zonder dat uw nieuwe markiezen enigszins beschadigd worden. Wanneer u een zonnescherm wilt kopen, kunt u altijd informeren naar de opties van een markies.

Screen

Veel mensen vragen zich af wat het verschil tussen screens en uitvalsschermen of kniarmschermen is. Het verschil is dat een screen juist verticaal langs het raam hangt. Deze vlak hangende zonwering werd een tijd geleden erg veel gebruikt als projectzonwering, maar tegenwoordig nemen ook veel particulieren thuis een screen. Er is namelijk een erg groot voordeel; een screen hangt namelijk langs de gevel en vernauwd dus niet de ruimte van bijvoorbeeld een looppad. Dit is echter heel anders bij vele andere zonweringen, waar veel ruimte in beslag wordt genomen. Een screendoek is ook geen acryldoek, zoals vele anderen, maar wordt geweven uit gecoate glasvezeldraden waardoor er een mooie open structuur ontstaat. Een screen werkt bovendien privacy verhogend. Wanneer u graag een zonnescherm wilt kopen, is een screen een echte aanrader.

Bezoek de website voor meer info : website