MC Groep
Image default
Muziek

Teambuilding op een leuke manier

Teambuilding voor iedereen

Teambuilding is een belangrijk onderdeel van een baan, maar niet iedereen is daar even blij mee. Sommige activiteiten lenen zich wel voor teambuilding, maar worden niet door iedereen als prettig ervaren. Gelukkig is er TeamsinTune, een muzikale manier van teambuilding! Onze benadering is uniek en zorgt voor een gezellige en prettige sfeer. Mensen die geen instrument kunnen bespelen, kunnen dat ineens tóch door onze geavanceerde technische mogelijkheden. TeamsinTune componeert een muziekstuk, dat door de deelnemers aan de workshop uitgevoerd moet worden. Uiteraard kan dit alleen bereikt worden als men samenwerkt en naar elkaar luistert. Op elkaar afstemmen is dan ook de gouden regel. Uiteraard staat men er niet geheel alleen voor: een ervaren trainer zal de deelnemers bijstaan, hen een spiegel voorhouden en er uit halen wat er in zit.

Teambuilding op een leuke manier

Kortom, dit is wat teambuilding hoort te zijn: op een leuke manier samenwerken en je vooral bewust worden van die samenwerking. De deelnemers leren dat het bij muziek erg belangrijk is samen te werken en te luisteren. Een orkest kan immers niets bereiken als de helft iets anders doet. Tijdens de workshop zal men ook geconfronteerd worden met vragen als hoe werk je eigenlijk samen, hoe stem je af, hoe behoud je je plaats binnen het geheel en wie is er verantwoordelijk voor dat geheel? Hierin ontdekken de werknemers ook wat nu eigenlijk hun eigen plaats is en voor welk stukje zij zelf verantwoordelijk zijn.

Interesse?

Een boeiende manier dus om bezig te zijn met teambuilding. Leerzaam, muzikaal en daardoor gezellig. Op onze website kunt u vele enthousiaste recensies lezen van bedrijven die u voorgingen. Als u zelf interesse hebt in een van onze workshops, kunt u ons bereiken via de contactgegevens op onze website. We hopen snel van u te horen.

Bezoek de website voor meer info : website