MC Groep
Image default
Industrie

Het beste metaalbedrijf voor uw professionele klus

Heeft u metaalwerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en bent u op zoek naar een metaalbedrijf in Nederland van hoge kwaliteit – een bedrijf dat is gespecialiseerd in onder meer plaatbewerking en engineering? Dan bent u op zoek naar BOZ Group uit Bergen op Zoom (vandaar de afkorting BOZ). Het metaalbedrijf bestaat al ruim 45 jaar en is nooit stil blijven zitten. Tot op de dag van vandaag blijft de groep metaalwerkers zich ontwikkelen. Voor ieder product en iedere applicatie wordt weer een ander plan van aanpak geschetst. Elk eindproduct wordt in een unieke stijl opgeleverd. U kunt de bedrijfsdiensten in een aantal hoofdcategorieën onderverdelen. Deze zijn onder meer: omkastingen maken, engineering, poedercoating, het assembleren en bewerken van platen en natuurlijk het laserlassen.

Succesvolle slimme fabriek

De slimme fabriek is een plek waar robots platen aaneenzetten en lassen. Hier wordt een groot deel van de oorspronkelijk ambachtelijke werkzaamheden overgenomen door zeer geavanceerde ‘slimme’ robots. Deze robots kunnen zeer snel en doelgericht hun taken uitvoeren. Taken waar een (kritisch) menselijk oog voor nodig is, worden door werknemers op de vloer op zich genomen. Zij zijn niet alleen zelf bezig met lassen en metaalbewerken, maar hebben ook verstand van programmeren zelf. Zo zijn ze uitstekend in staat meerdere werkzaamheden tegelijkertijd uit te voeren en te zorgen voor een vloeiend productieproces.

Waarom voor deze professional kiezen?

Er zijn meerdere redenen waarom u voor BOZ Group zou moeten kiezen. De eerste reden is duidelijk: het bedrijf staat hoog aangeschreven en levert kwalitatief hoogwaardig maatwerk. Daarnaast vertrouwt u bij dit metaalbedrijf op maar liefst 45 jaar ervaring. In die tijd is er veel veranderd, maar ook veel gelijk gebleven. Zo heeft deze expert een goed overzicht van wat er in de metaalindustrie gaande is, welke trends de moeite waard zijn om te volgen (en welke niet). Ook werkt het metaalbedrijf zo duurzaam mogelijk, wat inhoudt dat er aandacht is voor mens en milieu. Er wordt in een schone werkomgeving gewerkt, met duurzame middelen.

https://bozgroup.nl/