MC Groep
Image default
Dienstverlening

Zzp’er en op zoek naar een boekhouder? ZZP Administratiebureau

De boekhouding: voor de één een fluitje van een cent, voor de ander een regelmatig terugkerende rotklus. Werkt u als zzp’er en wilt u nu ook eindelijk eens uw financiële administratie op orde hebben? Dan is er goed nieuws: ZZP Administratiebureau draait zijn hand namelijk ook niet om voor uw boekhouding.

 

Boekhouden leuk of juist lastig?

Er zijn van die ondernemers die het zelf helemaal in de vingers hebben: hun administratie bijhouden. Ze weten precies wat ze moeten doen, en aan welke regels ze zich moeten houden. Voor het is het geen enkel probleem om hun boekhouding zelf te voeren. Er is echter een grotere groep zelfstandigen die er geen financiële kaas van heeft gegeten. Als ze het al zelf proberen, is het elke maand opnieuw een klus waar ze tegenop zien. Voor hen kost het veel tijd, en dan is het nog de vraag of ’t boekhoudkundig allemaal wel goed gaat. Voor hen is ZZP Administratiebureau een grote uitkomst.

 

ZZP Administratiebureau: ook fiscale zaken en advies

Dan hebben we het nog niet over fiscaliteiten en andere belangrijke regelgeving. Voor u het weet loopt er iets niet goed, of u uit de pas. Voor een leek is het ook helemaal niet te doen, want belastingzaken en percentages veranderen ook nog eens heel regelmatig. Alleen al om die redenen is het verstandig u te laten bijstaan door een kenner, een specialist. ZZP Administratiebureau is zo’n specialist, op boekhoudkundig, fiscaal en adviesgevend gebied. Bent u een kleine of juist een grote zelfstandige? Ze staan voor u klaar.

 

De pakketkeuze is reuze

Uiteraard betaalt u bij ZZP Administratiebureau alleen voor diensten waar u behoefte aan heeft. Bent u boekhoudkundig redelijk onderlegd, en wilt u alleen regelmatig overleg, een boekhouder die met u meekijkt? Of wilt u liefst zo snel mogelijk uw administratie helemaal overdragen? Voor elke klant is er een mooi pakket beschikbaar. Eén ding is altijd zeker: u wordt van een boel zorgen verlost. En nog belangrijker: u kunt zich weer volledig richten op waar u wél heel goed in bent. U houdt tijd en energie over voor het aanbieden van dat mooie product of die innoverende dienst.