MC Groep
Image default
Adverteren

Vazen als kandelaar

Vazen als kandelaar gebruiken is een heel leuk idee als je interesse hebt om creatief te spelen met jouw bloemenvazen. Zelf vinden wij het heel leuk om iets op een andere manier te gebruiken dan waar het voor bedoeld is. Er zijn heel veel vaasjes die verkocht worden met een brede onderkant en een hele smalle hals. Deze zijn geschikt voor een stengel bloemetjes, maar kunnen ook heel goed gebruikt worden als kandelaar. Ook met de kaarsen kan je weer heel erg spelen, gebruik bijvoorbeeld verschillende kleuren in de transparante vazen of zet ze voor een speels effect bij een vaas met bloemen. Speel eens lekker met de verschillende kleuren en formaten en zorg dat het uiteindelijk een rustig effect geeft, je wilt niet gaan vloeken met de verkeerde kleuren in jouw interieur.

Vazen als kandelaar online kopen

Benieuwd geworden naar onze vazen die je als kandelaar kan gebruiken? Je kans ons assortiment bekijken op Flowertools. Iets gezien wat bevalt? Bestel ze dan gewoon gemakkelijk online. Geen gesjouw meer met zware plastic tassen vanaf het winkelcentrum, die vaak ook nog eens onderweg scheuren, maar gewoon bestellen vanuit jouw luie stoel in huis. Nog steeds niet overtuigd en angstig over de eventuele hoge verzendkosten? Bij ons betaal je nooit teveel, wij proberen de verzendkosten altijd zo laag mogelijk te houden. Bij een bestelling onder de 50 euro, betaal je slechts 4,95 voor de verzending. Bestel je voor meer? Dan verzenden wij gewoon gratis. Helemaal geen verzendkosten betalen? Het is ook mogelijk om jouw vazen op te halen op onze locatie in Utrecht.

Vazen als kandelaar veilig kopen

Bij het online kopen van vazen als kandelaar wil je dat er veilig met je bestelling wordt omgegaan. Dat kunnen wij gelukkig garanderen. Je betaalt veilig via iDeal of paypal en als je voor 15:00 bestelt, ontvang je je bestelling de volgende werkdag al in huis.

 

Bezoek de website voor meer info : website