MC Groep
Image default
Onderwijs

Werken als commercieel medewerker

In de bedrijfswereld is commercie dat waar het om draait. Zonder klanten en zonder handel zal je onderneming geen lang leven beschoren zijn. Om ervoor te zorgen dat de klanten netjes behandeld worden en ze klant blijven is het daarom zeker zaak voor een bedrijf om een goede commercieel medewerker in dienst te hebben.

Taken van de commercieel medewerker binnendienst

De vraag naar een commercieel medewerker is veelal groot. De functie zelf is zeer divers en als je werkt als commercieel medewerker binnendienst vorm je de schakel tussen verschillende mensen. Zo ben je het verbindingspunt tussen de leveranciers, de klanten, het management en de collega’s op de werkvloer en degenen die buiten de deur werken. Voor de klanten ben je het eerste aanspreekpunt dus is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Klanten wil je natuurlijk binnenhalen maar ze binnenhouden staat ook hoog op het lijstje van commerciële bedrijven.

Opleiding volgen heeft nut

Om goed beslagen ten ijs te komen als je gaat solliciteren als commercieel medewerker binnendienst is het zeker zinvol eerst een cursus te volgen. Hiervoor kun je bij Fabius Opleidingen terecht. Voor de precieze inhoud van de opleiding, de kosten en de locaties waar deze gegeven wordt kijk je het beste eerst even op de website of vraag je een brochure aan. Daarnaast wordt er ook uitgelegd wat de functie inhoudt, wat je er gemiddeld mee kunt verdienen en welke eigenschappen goed zijn voor deze functie. Staat de opleiding je aan en denk je dat deze prima bij je past? Dan schrijf je je eenvoudig online in.

Meer kennis en kans

Met een goede opleiding die je succesvol afrondt maak je meer kans op een goede baan en doe je natuurlijk ook de nodige kennis op die in de praktijk zeker van pas kan komen.

Bezoek de website voor meer info : website