MC Groep
Image default
Industrie

Van Stahlwille gereedschap heeft u bijna uw leven lang plezier

Degelijk handgereedschap is in ieder huishouden onmisbaar. Met handgereedschap bedoelen we gereedschap dat niet op basis van een accu of het lichtnet werkt, maar snoerloos is. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een tang of een schroevendraaier, die altijd wel van pas komen. Bij Beerepoot Techniek bent u aan het juiste adres voor allerhande handgereedschap, inclusief het innovatieve Stahlwille gereedschap. Deze hulpmiddelen zijn van dergelijk hoge kwaliteit, dat ze -mits er op de juiste manier mee wordt omgegaan- bijna een mensenleven meegaan. 

Duitse producent die garant staat voor duurzaamheid

Stahlwille is een Duitse fabrikant van handgereedschap die al sinds de jaren zestig van de negentiende eeuw actief is. Stahlwille gereedschap staat bekend om zijn innovatieve karakter en duurzaamheid en heeft -in tegenstelling tot de meeste andere fabrikanten- niet zijn hele productie naar Azië verplaatst. Het bedrijf heeft diverse dochterondernemingen in Europa. De medewerkers van Beerepoot Techniek kunnen u voorzien van alle tips en adviezen omtrent het gebruik van dit merk.

De schroevendraaiers van Stahlwille

Professionals die denken aan Stahlwille gereedschap, denken al snel aan het brede assortiment schroevendraaiers dat deze producent biedt. Schroevendraaiers worden meer dan welk ander type gereedschap ook gebruikt. Een groot deel van de exemplaren van Stahlwille betreft elektrische schroevendraaiers. Stahlwille is marktleider op het gebied van momentschroevendraaiers. Uiteraard vindt u het overgrote deel daarvan terug in het assortiment van Beerepoot Techniek, die die nieuwste ontwikkelingen van dit merk op de voet volgt.

Bestel Stahlwille bij dé groothandel

Voor Stahlwille gereedschappen bent u bij groothandel Beerepoot Techniek op de goede plek. Op de website vindt u onder het kopje ‘Stahlwille handgereedschap’ alle artikelen terug. Elk artikel is voorzien van een duidelijke foto en beschrijving, zodat u er altijd zeker van kunt zijn dat u de juiste aankoop doet. Bestelt u uw Stahlwille gereedschap op werkdagen vóór 16.00, dan wordt dit nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen in de regio rond Hilversum worden door Beerepoot Techniek zelf bezorgd.

https://www.beerepoottechniek.nl/