MC Groep
Image default
Industrie

Rvs laten frezen door experts in de metaalbewerking

U laat diensten in de metaalbewerking het liefst uitvoeren door specialisten die met u meedenken en een flexibele service leveren. Zo weet u zeker dat u uw gedroomde ontwerp realiseert. Ook wilt u niet beperkt zijn tot bepaalde materialen en disciplines binnen de metaalbewerking. Een bedrijf dat een full-service aanbiedt en bekend is met verschillende diensten in de metaalverspaning zou daarom een uitkomst zijn. Metalltec B.V. is een dergelijk bedrijf die specialist is in allerlei vormen van de metaalbewerking. U kunt bij hen terecht voor het frezen van rvs tot aan oppervlaktebewerkingen van uw metalen. De specialisten zijn werkzaam in allerlei branches, van interieur design, de voedsel- en verpakkingsindustrie, scheepvaart en chemie. Zo hielpen zij al vele bedrijven aan een oplossing voor hun technisch vraagstuk.

Het produceren van uw gewenste ontwerp door specialisten

Het bedrijf heeft specialisten in dienst die allerlei disciplines binnen de machinale metaalverspaning beheersen. Zo frezen ze rvs, stempelen, lassen, polijsten, coaten en draaien ze diverse materialen, waaronder metalen, kunststoffen en non-ferromaterialen. Ook beschikken ze over verschillende machines waaronder CNC en conventionele bewerkingsmachines en hebben ze een geconditioneerde meetkamer. Hierbinnen controleren en meten ze uw product nauwkeurig om een gewenste aflevering van hoge kwaliteit te garanderen. Als toeleverancier voor verschillende markten staan ze bekend om de levering van hoogwaardige kwaliteitscomponenten. De organisatie is Lloyd gecertificeerd en lid van de Koninklijke Metaalunie.

Maak gebruik van een allround service voor uw metaalverspaning

Metalltec B.V. is gevestigd in Dordrecht en heeft jarenlange ervaring. De experts zijn bekend met de nieuwste technieken binnen het vakgebied en bieden klantgerichte en flexibele service voor een aantrekkelijke prijs. Van het frezen van rvs tot aan het aanbrengen van een coating op een metaal schakelt u hun specialisten in. Ze adviseren u vanaf het eerste ontwerp tot aan de productie van uw gewenste eindproduct en overzien zo alle onderdelen van het productieproces. U neemt eenvoudig contact op met de organisatie om te kijken of ze uw technisch vraagstuk op kunnen lossen.

https://metalltec.nl/