MC Groep
Image default
Verbouwen

Wonen en werken in een veilig pand dankzij dit asbestbedrijf in Gelderland

Als u een verbouwing aan het plannen bent in uw woning of bedrijfspand, hou er dan ook rekening mee dat er asbest in het pand aanwezig kan zijn. In veel oudere panden is er bij de bouw namelijk asbest verwerkt. Veel bedrijfsgebouwen werden toen namelijk gebouwd met asbestplaten. Men wist toentertijd namelijk minder bekend over de gevaren van asbest. Men zaagde toen namelijk zonder problemen asbestplaten in stukken, maar men stond er toen niet bij stil dat er asbestdeeltjes bij deze handeling vrijkomen. Deze rondvliegende deeltjes worden eenvoudig ingeademd, waardoor de deeltjes in de longen terechtkomen. Hier kunnen ze veel schade veroorzaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan asbestkanker. Dit zijn allemaal redenen om asbest te laten saneren door Van der Grift Bouw en Montage, een ervaren asbestbedrijf uit Lunteren, in Gelderland.

De voorzichtige werkwijze van deze asbestspecialist

Bij Van der Grift Bouw en Montage kunt u niet alleen uitgaan van een veilige asbestsanering, maar ook van een esthetisch mooi resultaat. De platen van asbest worden vervangen voor mooie stenen muren, die geen schadelijke stoffen bevatten. De sanering van asbest gebeurt extra voorzichtig, zodat de gezondheidsrisico’s niet nóg groter worden. Daarbij hebben de experts jarenlange ervaring, zodat zij altijd op een veilige manier voor henzelf en voor u werken. Men werkt overigens niet alleen in vestigingsplaats Lunteren en omgeving, maar u kunt Van der Grift Bouw en Montage inschakelen in bijna heel Nederland.

Stel uw vragen aan deze specialisten

Wanneer u deze specialist inschakelt, dan gaat men niet roekeloos te werk, maar eerst onderzoekt men eerst waar het asbest zich bevindt, en hoe dit verwijderd kan worden. Zo kan men extra voorzichtig werken. Zo kunt u altijd uitgaan van een goede kwaliteit, en een verbluffend resultaat. Maar belangrijker nog, u gaat altijd uit van een veilige werkwijze, zodat u veilig kunt blijven wonen of werken in uw pand.

https://www.bouwenmontage.nl/