MC Groep
Image default
Woning en Tuin

Huis verhuren expats Deventer

Huis verhuren expats Deventer? Zoek niet langer en neem vandaag nog contact op met Huis Verhuren Deventer! Wij zijn een verhuurmakelaar gespecialiseerd in het verhuren van woningen in en om Deventer. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten verhuur, waaronder kamerverhuur en leegstandswetverhuur. Wij vinden de geschikte huurder voor úw woning!

Huis verhuren expats Deventer: wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Het zijn hoogopgeleide werknemers die een hoog inkomen genieten. Hierdoor zijn het zeer betrouwbare huurders. Expats zoeken vaak woningen in het hogere segment, dit zijn woningen die andere huurders niet kunnen of willen betalen. Doordat expats vaak voor 1 tot 3 jaar in Nederland werken, zoeken zij een tijdelijke huurwoning. Na de verhuurperiode komt uw woning dus weer vrij voor eigen gebruik, een nieuwe huurder of verkoop. In veel gevallen kunt u uw meubilair gewoon laten staan

Huis verhuren expats Deventer: wat doen wij voor u?

Huis Verhuren Deventer plaatst uw woning op diverse websites voor woningzoekenden en in onze woningmail. Voor deze woningmail zijn veel woningzoekenden ingeschreven die per direct een woning zoeken. Daarnaast controleren wij de kandidaat op o.a. kredietwaardigheid en identiteit. Wij zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen een degelijk contract op.

Direct uw huis verhuren expats Deventer? Neem vandaag nog contact op via het invulformulier!

Bezoek de website voor meer info : website