MC Groep
Image default
Winkelen

hoe voorkom je baard irritatie?

Hoe voorkom je baard irritatie? Veel mannen worstelen met dit probleem. Baardhaar kan behoorlijk droog en ruw aanvoelen, waardoor de huid onder je baard kan gaan jeuken of irriteren. In dit artikel geven we je een paar tips om dit te voorkomen. Gebruik bijvoorbeeld een lichte baardolie of -lotion om je haar te verzachten en de huid eronder te verzorgen. Ben je op zoek naar goede baardproducten? Kijk dan eens op Barbaric webshop. Hier vindt je alle informatie over de beste baard producten.

De beste tips voor een gezonde baard

Regelmatig borstelen geeft je baard niet alleen een strakke vorm en een gladdere textuur, maar traint ook je haren om in één richting te groeien, dit helpt ingegroeide haren en jeuk te voorkomen. Een andere tip is om regelmatig je baard te wassen met een milde shampoo of conditioner. Vermijd producten met sulfaten, alcohol en synthetische stoffen, aangezien deze de huid kunnen uitdrogen of irriteren. Tot slot is het belangrijk om je huid en baard goed te hydrateren, zodat de huid niet gaat schilferen. Gebruik hierbij een lichte crème of lotion die gemaakt is voor de gevoelige huid.

Als je last hebt van baardirritatie, probeer dan eens een van deze tips. Wanneer je baard verzorgd is en je huid gehydrateerd, zal dit helpen om irritatie te voorkomen.

Barbaric

Barbaric webshop heeft de beste baardproducten op de markt. Heb je zelf een barbier shop en ben je op zoek naar een goede lijn voor in je zaak? Wil je meer weten over de producten en de ingrediënten? Neem dan eens contact met ze op. Je kunt gerust alle vragen stellen die je maar wilt en meer leren over Barbaric. Het team achter Barbaric staat klaar om je te helpen met al je vragen. Op de website staat ook genoeg informatie over de producten.