MC Groep
Image default
Groothandel

Een keukenontwerp met kasten van IKEA

Is je keuken erg oud? Bladeren de fronten af of vind je de uitstraling van je keuken simpelweg niet meer mooi? Dan biedt Ostoya Furniture dé oplossing. Bij hen kun je namelijk een keukenontwerp met meubels van IKEA laten maken. De interieurontwerpers maken tegen een vast bedrag een keukenontwerp. Van tevoren gaan ze met je in gesprek en kun je hen je wensen en eisen voor je nieuwe keuken voorleggen. Zo weten ze precies wat je in gedachte hebt voor je nieuwe keuken. Vervolgens gaan ze aan de slag met het ontwerpen van de keuken van IKEA, met onder andere een handige kast voor meer opbergruimte en de fronten die bij je stijl passen.

Een keukenontwerp laat je alleen verzorgen door een expert

De keuken is een erg belangrijke ruimte in je huis. Hier wordt veel gelachen, geleefd, gekookt en natuurlijk gegeten. Is je huidige keuken aan vervanging toe omdat de stijl niet meer bij je interieur past of omdat de keuken versleten is? Pak de vernieuwing van je keuken dan meteen goed aan door een keukenontwerp met meubels van IKEA te laten verzorgen. De interieurontwerpers van Ostoya Furniture verzorgen dit graag voor je. Ze ontwerpen niet alleen je nieuwe keuken met een kast van IKEA en andere onderdelen, maar geven je ook nog eens gedegen advies over de materiaalkeuze en de kleuren die daar het beste bij passen. Zo ben je verzekerd van een keuken die er tot in de puntjes goed uitziet!

Neem contact op met de interieurontwerpers om je nieuwe keuken te laten ontwerpen

Sta je al te springen om een keukenontwerp met onderdelen van IKEA te laten maken door de experts van Ostoya Furniture? Neem dan snel contact met hen op en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor een geheel verzorgd ontwerp met bijbehorend advies over de materialen en kleuren. Ook als je enkel een kast van IKEA wilt laten ontwerpen, helpen ze je daar graag mee.

https://www.ostoya.nl/keukenontwerp-ikea/