MC Groep
Image default
Aanbiedingen

5 x de leukste housewarming cadeaus!

Een housewarming is een geweldige kans om samen te komen met je vrienden en familie, een nieuwe woning te verkennen en herinneringen te maken. Tijdens zo’n feestje kan een klein gebaar als een cadeau veel betekenen voor de nieuwe eigenaren. Maar wat geef je dan cadeau? Als je op zoek bent naar een leuk en origineel housewarming cadeau, bekijk dan deze vijf leuke ideeën, bijvoorbeeld spellen, die ervoor zorgen dat de nieuwe eigenaren zich thuis voelen!

 

Kaartspellen

Kaartspellen zijn altijd een hit bij feesten en gezellige avonden thuis. Koop een mooi deck kaarten in een thema dat past bij de huisstijl van het nieuwe huis of ga voor een leuk printje dat ze zeker zullen waarderen. Je kunt ook een klassieker pakken als Uno of het kaartspel Exploding Kittens.

 

Woonaccessoires

Wie houdt er niet van om een nieuw huis te decoreren? Leuke woonaccessoires zijn altijd een goed idee, vooral als je het cadeau kunt personaliseren. Denk aan muurstickers met een inspirerende quote, een fotolijstje met een mooie herinnering of een plant in een stijlvolle pot.

 

Bordspellen

Een ander leuk idee is om een bordspel cadeau te geven dat geschikt is voor een grotere groep mensen. Kies bijvoorbeeld voor een klassieker als Monopoly of ga voor een van de spannende nieuwe spellen als Codenames. Zo slaan ze twee vliegen in één klap; een leuk cadeau én een gezellig avondje met vrienden.

 

Keukengerei

Een housewarming is een perfect moment om nieuw keukengerei in te wijden. Overweeg om een mooi, maar praktisch cadeau te geven, zoals een gevulde kruidenpot, een mooie broodplank of een set mooie glazen.

 

Drankspellen

Als jij de nieuwe eigenaren kent als feestbeesten, waarom zou je ze dan geen leuk drankspel cadeau doen? Drankspellen zijn een geweldige manier om de sfeer erin te houden en lol te maken. Denk aan populaire spellen als Kingsen of bierpong.

 

Planten

Een leuke plant is een ander geweldig idee om te geven. Er zijn verschillende soorten planten, zoals cactussen of vetplanten, die weinig verzorging vereisen. Of kies een grote kamerplant voor een statement in de woonkamer. Planten zijn niet alleen mooi, maar hebben ook een zuiverende werking op de lucht.

 

https://www.top1toys.nl