MC Groep
Image default
Woning en Tuin

Voor gevels onderhoud in regio Volkel, schakel je deze expert in

Hoewel je waarschijnlijk niet zoveel aandacht besteedt aan je gevel en voegwerken, hebben deze wel regelmatig onderhoud nodig. Gelukkig hoef je dat niet zelf te doen. Van den Bogaart Gevelrenovatie staat voor je klaar voor voegwerk herstellen in de regio’s Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen en gevels onderhoud in Volkel. Dat de kwaliteit van het bedrijf erg goed is, blijkt wel uit de vele positieve klantenreviews. De klanten zijn in het bijzonder erg te spreken over de goede werkzaamheden en de nazorg.

Familiebedrijf

Het bedrijf dat gespecialiseerd is in voegwerk herstellen in de regio Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen en gevels onderhoud in Volkel, is een echt familiebedrijf. Het is opgericht door Riny van den Bogaart en inmiddels is zijn zoon Bas ook al ruim 25 jaar in dienst. Hij is inmiddels mede-eigenaar. De passie voor het vak zat er bij beiden al vroeg in. Beide heren zijn op vijftienjarige leeftijd al begonnen. Zoon Bas liep op zijn twaalfde zelfs al met zijn vader mee. Aan ervaring geen gebrek, dus.

Wat biedt het bedrijf?

Dankzij die ruime ervaring, kan er ook een ruim aanbod aan diensten worden aangeboden. Niet alleen kun je bij het bedrijf terecht voor voegwerk herstellen in Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen en gevels onderhoud in Volkel, maar ook voor het volledig vervangen van je voegwerk. Allereerst zal je voegwerk worden uitgehakt, op een stofvrije manier, en vervolgens wordt er een nieuw voegwerk aangebracht. Ook graffiti kan worden verwijderd en witte uitslag kan worden gereinigd.

Ga in zee met een professional

Uniek aan het bedrijf is natuurlijk dat de passie van vader op zoon is overgebracht. Maar dat niet alleen. Het bedrijf biedt ook nog eens een geweldige service, waarin de klant altijd centraal staat. Jij staat op nummer één. Je wordt vriendelijk benaderd en krijgt alle ruimte om vragen te stellen. Bovendien werkt het bedrijf erg snel, waardoor je een hele hoop kosten bespaard wordt.