MC Groep
Image default
Zakelijke dienstverlening

Conflicten, ze vreten energie en geld. Personeelsadvies dé oplossing!

Bij elk conflict op de werkvloer is een gedegen personeelsadvies (klik hier voor de website) een goede oplossing. Het spaart u geld, tijd en energie ten opzichte van het conflict beslechten in de rechtszaal. Voor een gedegen personeelsadvies door Simpra, in de persoon van Patrick Eichelsheim bent u aan het juiste adres. Een goede oplossing voor alle partijen. De onderling gemaakte afspraken zijn duurzaam. De kans op een nieuw of terugkerend conflict is kleiner dan wanneer er over een conflict wordt beslist.

De juiste persoon op de juiste plek? Personeelsadvies helpt!

Zo gewenst kan Simpra met een gedegen personeelsadvies van dienst zijn bij alle (mogelijke) aspecten die betrekking hebben op het werven en het selecteren van nieuw personeel. Zoals bijvoorbeeld bij het opstellen van een functieprofiel, het uitzetten van de vacature. Ja, zelfs bij het beoordelen en eventueel als eerste selecteren van de sollicitatiebrieven. En nog veel meer. Voor een personeelsadvies op maat, neemt u gerust contact op met Patrick van Simpra. Hij kan het hele proces uit handen nemen, maar ook deeltaken verrichten. Zoals het uitbrengen van adviezen en / of ondersteunen op delen van het hele sollicitatieproces. Samen met u gaat Patrick graag op zoek naar de juiste persoon op de juiste plek binnen uw organisatie.

Personeelsadvies helpt bij het vaststellen van de juiste hoogte van elk salaris

Als ondernemer met personeel is personeelsadvies met betrekking tot het opzetten van een zogenaamd loongebouw geen overdadige luxe. Zodra er personeel wordt aangetrokken, is het immers noodzakelijk dat u als werkgever ook loon gaat uitbetalen. Maar hoe bepaalt u nu het salaris van elke medewerker? Daarmee kan Simpra u als geen ander bijstaan. Want de lonen moeten kloppen, voor elke medewerker. Hoeveel medewerkers u ook in dienst heeft. De inhoud van de functie, parttime of fulltime baan, werkervaring, leeftijd, zomaar enkele factoren die de hoogte van een salaris bepalen. Iemand met grote verantwoordelijkheden binnen uw bedrijf, dient meer te verdienen dan iemand met slechts weinig verantwoordelijkheden. Klopt de waardering in loon nog wel wanneer iemand van functie is gewijzigd? Al met al interessante vraagstukken die samenkomen in een personeelsadvies. Met Simpra haalt u dé professional in huis voor een personeelsadvies dat klopt.

Bezoek de website voor meer info : website