MC Groep
Image default
Auto’s en Motoren

VW parts bestel je online bij Paruzzi

In onze werkplaats testen we alle onderdelen voor je Kever voordat ze verzonden worden. Bij Paruzzi kun je er dus op rekenen dat je eersteklas parts in huis haalt. En dat ook nog eens tegen scherpe, concurrerende prijzen.

Sinds 1989

Paruzzi bestaat sinds 1989. Wim de Keijzer is verantwoordelijk voor het contact met de klanten. Evert Poelman is inkoper en product manager. VW-fans wereldwijd weten Paruzzi inmiddels te vinden voor de meest uiteenlopende klassieke Volkswagen items. Bestel je in de online shop van Paruzzi dan heb je de keus uit veel merken. Natuurlijk zitten de originele VW-parts uit Wolfsburg er ook tussen. En het maakt niet uit of je een Kever, VW bus of Karmann Ghia hebt. Bij Paruzzi slaag je zeker! Als je niet kunt vinden wat je zoekt, neem dan gerust contact op. Paruzzi is bereikbaar via telefoonnummer +31(0)113-503555 en emailadres sales @ paruzzi.com. We kunnen je te woord staan in het Engels, Nederlands en Duits. We adviseren je te bellen op doordeweekse dagen tussen 09.00 en 17.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Onderdelen luchtgekoelde VW

Je zoekt voor je Kever motor bepaalde onderdelen en kunt ze tot nu toe nergens vinden? Kijk gerust eens rond in de Paruzzi-webshop. Wij zijn gespecialiseerd in luchtgekoelde wagens. De afgelopen decennia hebben we veel van onze klanten geholpen aan een revisiemotor voor hun Kever. We bouwen ze stuk voor stuk zelf en hanteren hierbij strenge kwaliteitseisen.

Op iedere motor zit twee jaar garantie. Getunede motoren kunnen we ook leveren. Deze beschikken over een groter vermogen en hebben een grotere cilinderinhoud. Deze VW-motor heeft twee jaar garantie en is verkrijgbaar in 1641 cc en 1775 cc. Tot slot verwijzen we je graag naar de info voor doe-het-zelvers als jij. Onder het kopje ‘technische gegevens’ vertellen we je bijvoorbeeld van alles over het aantrekmomenten schema en afstel-gegevens voor de transmissie.

Bezoek de website voor meer info : website