MC Groep
Image default
Aanbiedingen

Staalconstructies gemaakt met EN 1090 markering en -certificering

Heeft u constructieve stalen, aluminium onderdelen of iets anders nodig van een erkend constructiebedrijf? Schakel dan de hulp in van Thiekon uit Rijen, in regio Breda. Dit constructiebedrijf heeft de EN 1090 markering en -certificering die bedrijven in deze branche nodig hebben. Hiermee voldoen ze namelijk aan de vastgestelde eisen die staan op staalconstructies. Neem dus altijd een constructiepartner in de arm die de EN 1090 op zak heeft. Dit biedt u veel zekerheden; levering is bijvoorbeeld volledig gedekt en u bent verzekerd van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Dit bedrijf heeft al veel projecten gerealiseerd

De balkons van de boulevardwoning in Maassluis, de staalconstructie van woningen in een oud fabriekspand in Amsterdam, het frame voor een parkeergarage in Utrecht: dit is nog maar een kleine greep uit alle projecten die Thiekon heeft gerealiseerd. Zoals u ziet, zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Het constructiebedrijf heeft zelfs als enige in Nederland een eigen verzinkerij! Dit betekent dat stalen producten en constructies meteen thermisch verzonken kunnen worden. Het professionele team adviseert u graag over het slim ontwerpen van constructies en bieden u duurzame oplossingen aan die goed zijn voor uw portemonnee. Bent u benieuwd naar het project dat voor u kan worden uitgevoerd? Geef uw wensen dan gerust door aan de professionals van Thiekon!

Kies voor constructies van hoogwaardig staal

Zoals nu duidelijk is gemaakt, werkt Thiekon alleen met het meest hoogwaardige staal en doet dit altijd met de EN 1090 markering en -certificering. Dat is ook wel nodig, aangezien constructies lang mee moeten gaan en vaak heel veel gewicht moeten dragen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw specifieke opdracht? Neem vandaag nog een kijkje op de website en neem contact op met een van de experts in Rijen. Er staat altijd wel iemand voor u klaar om u op professionele wijze verder te helpen.

https://www.thiekon.nl/