MC Groep
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor procesverbetering binnen uw organisatie met RFID-technologie

Heeft u al verschillende pogingen gedaan om de processen binnen uw organisatie te optimaliseren, maar hebben deze niet het gewenste effect gehad? Dan is het raadzaam om de hulp van een gespecialiseerde dienstverlener, zoals Kangaroo, in te schakelen. Naast dat dit u een hoop tijd en kosten bespaart, grijpt u ook nooit meer mis in uw voorraad. Lees snel verder voor meer informatie over het innovatieve platform van deze specialist in procesverbetering of laat u adviseren tijdens een presentatie!

Profiteer van een optimale voorraad in deze vijf stappen

Als u uw artikelen bij verschillende leveranciers bestelt, kan het lastig zijn om het overzicht te bewaren. Met het platform voor procesverbetering van Kangaroo is uw voorraad altijd up-to-date. Uw voorraad wordt namelijk optimaal beheerd aan de hand van vijf stappen:

  • De voorraadbakken in uw magazijn worden voorzien van kleur en een scanbare RFID-tag die u direct en op afstand vertelt wat de inhoud en locatie van de bak is.
  • Lege bakken worden afgevoerd naar een supply box met RFID-technologie, waar de bakken gescand worden en de artikelen direct besteld worden bij uw vaste leveranciers.
  • In een online portaal kunt u te allen tijde wijzigingen maken in uw bestellingen.
  • De artikelen worden geleverd op het hoofdkantoor van Kangaroo, uitgepakt en gebundeld. Het afval wordt direct gerecycled, waardoor u rust ervaart op de werkvloer.
  • Een vaste Kangaroo-chauffeur brengt uw artikelen op een vast tijdstip bij u langs.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail de specialist!

Het platform voor procesverbetering van Kangaroo biedt uw organisatie ontzettend veel voordelen. Zo worden uw goederen voortaan gebundeld tot één levering en ontvangt u slechts één factuur. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of berekenen hoeveel u kunt besparen met de optimalisatie van uw processen? Doe dan een besparingscheck met de Smart Kanga Calculator of vraag telefonisch of per e-mail een vrijblijvende presentatie aan.

https://www.kangaroo.nl/