MC Groep
Image default
Dienstverlening

Hoe bestel je een vloerluik op maat?

Een vloerluik op maat bestellen

Het statige herenhuis wat u onlangs betrokken heeft, verbergt een gigantische zolderverdieping die momenteel niet goed bereikbaar is. Toch vindt u het plezierig om daar zo nu en dan te vertoeven. U heeft een prachtig uitzicht over de rivier en aan de andere kant van het landgoed over het weidelandschap.
 

Kan een vloerluik op maat op zolder worden geplaatst?

De eerste vraag die bij u opkomt is of het mogelijk is een speciaal vloerluik te monteren in die zoldervloer. Zodat u zich straks heel gemakkelijk via een vaste trap van de bovenste verdieping naar die opbergzolder kunt verplaatsen. U wilt het vloerluik met een afstandbediening kunnen openen. U brengt er soms wat zwaardere dozen met oud fotomateriaal heen. Gelukkig is dit tegenwoordig allemaal mogelijk. De voortschrijdende techniek heeft ervoor gezorgd dat in ieder geval één fabrikant vloerluiken op maat en zelfs op de millimeter nauwkeurig kan ontwerpen, produceren, afleveren en plaatsen.
 

Een glazen vloerluik op maat voor in de kelder

Het landhuis herbergt ook een ruime kelder waar u in de toekomst wijnkasten wilt laten plaatsen. Om één en ander gerieflijk te kunnen bereiken wilt u ook daar een vloerluik op maat als toegang laten maken. De begane grond wilt u enigszins wijzigen zodat er wat minder muren in de weg staan en de ruimte nog kolossaler wordt. Een op afstand bedienbaar glazen luik in de vloer waardoor uw gasten een sneak preview hebben naar dat wat zich beneden bevindt, lijkt u een spannende gadget. Uw vrienden zullen versteld staan van uw vinding!