MC Groep
Image default
Rechten

WAT DOET EEN MEDIATOR?

Onze mediators in Assen zijn erop gericht om al uw conflicten met personen buiten de rechtszaal te behandelen. Het uiteindelijk resultaat van mediation is om tot een gezamenlijke vredevolle oplossing te komen voor beiden partijen. Conflicten wekken spanning, stress, slapeloze nachten met alle andere bijkomende klachten van dien. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk alle conflicten daar waar kan op te lossen zodat u zich meer kunt focussen op de belangrijke dingen van het leven zoals uw gezin bijvoorbeeld. Daarom zorgen wij bij mediator Assen ervoor dat u en de tegenpartij heel snel tot een oplossing komen. 

DOEN JULLIE OOK AAN HUWELIJKSCOUNSELING? 

Wij bij mediator Assen zorgen voor alle typen conflicten en/of spanningen die er bestaan tussen (volwassen) mensen. Dus zo ook huwelijksconflicten. Heeft u relatieproblemen met uw partner dan kunnen wij u dan ook van dienst zijn.  Wilt u versterking van uw relatie met uw partner om zodoende de relatie weer een duw te geven in de juiste richting of bent u op de rand van echtbreuk dan willen wij u ook heel graag hiermee de juiste richting op wijzen. 

Ook al zou u buiten Assen wonen en behoefte hebben om door onze mediators gezien te worden dan is dat ook mogelijk. De mediation kunnen op locatie bij u maar zo ook bij ons in Assen geschieden.   

HOEVEEL KOST EEN MEDIATION? 

De prijs van elke mediation is afhankelijk van de omstandigheden die geleid hebben naar dit punt. Daarom is het belangrijk om van de persoon die ons als eerst benaderd een schets te krijgen van wat de situatie allemaal inhoudt en hoe ver de ernst ervan strekt. Ook is het belangrijk te weten hoeveel partijen betrokken zijn bij dit conflict. Bij de conflictresolutie moet er wel rekening gehouden worden dat er sprake kan zijn van interne en intieme zaken die wellicht een rol kunnen spelen in het geheel. Het open zijn over deze aspecten is heel belangrijk om tot een goede conflictresolutie te komen. Al deze informatie is voor onze mediators in Assen zeer gevoelig en wordt daarom ook zeer streng geheim gehouden.