MC Groep
Image default
Bedrijven

Prefab kapellen op het dak steeds populairder

Wat wordt er onder een dakkapel prefab verstaan?

Dakkapellen kunt u thuis laten aanmeten en aanbouwen, maat ook vooraf op maat laten maken in een kozijnenfabriek. Dit soort dakkapellen die exact op maat geleverd worden en daardoor snel – binnen één dag te plaatsen zijn – staan daarom ook wel bekend als prefab dakkapellen. Letterlijk ‘voorgefabriceerde’ dakkapellen. Een voorgefabriceerde kapel laten plaatsen op uw woningdak heeft diverse aantrekkelijke kanten.

 

Voordelen van prefab dakkapellen

Een van de meest boeiende voordelen van prefab kapellen is dat deze razendsnel geplaatst kunnen worden. Anders dan een opouwdakkapel, die enkele werkdagen vereist, wordt een prefab binnen een dak op het dak gemonteerd. Verder zijn ze goed betaalbaar en vaak voordeliger dan de meeste mensen denken. Dit komt omdat het arbeidsloon voor plaatsing lager is vanwege het feit dat de kapel snel op het dak geplaatst kan worden. Lekker is tevens dat je hierdoor niet lang in de rommel zit. Wat prefab nog meer interessant maakt, is de verkrijgbaarheid in uiteenlopende materiaalsoorten. Denk hierbij aan hout, kunststof of polyester. En ten slotte is fijn, dat geldt feitelijk voor elk type dakkapel, dat een aanbouw op het dak het wooncomfort flink verhoogd en tevens dat uw woning een stuk meer waard wordt.

Met een prefab investeert u dan ook zowel op de korte, als op de lange termijn. Mocht u uw huis met dakkapel ooit willen verkopen, dan verdient u het geldbedrag dat in de dak uitbouw is geïnvesteerd ruimschoots weer terug. Zo simpel is het!

 

Vraag een offerte op voor een prefab op maat!

Voor stijlvolle en duurzame prefab dakkapellen bent u aan het juiste adres bij BM Daktechniek! Informeer naar alle mogelijkheden die er zijn.