MC Groep
Image default
Aanbiedingen

Is jouw watchbandje aan vervanging toe?

Is jouw watchbandje aan vervanging toe?

Draag jij iedere dag jouw smartwatch en is daardoor jouw watchbandje aan vervanging toe? Dan wordt het hoog tijd om eens te gaan kijken naar een nieuwe. Bij Watchbandjes-shop.nl heb je een ruim assortiment aan verschillende soorten en kleuren bandjes voor diverse merken smartwatches. Wil je er één uitzoeken voor jezelf, dan is het wel belangrijk om van tevoren te weten welk merk, maar ook welke uitvoering jij draagt. Iedere smartwatch heeft namelijk ook zijn eigen bandje. In deze blog geven wij jou drie voorbeelden van watchbandjes die mogelijk bij jouw smartwatch passen. 

 

Stalen bandje

Dit is een echte klassieker. Door dit bandje van roestvrij staal lijkt het net alsof jij een normaal horloge draagt. Deze bandjes lijken daar namelijk enorm veel op. Het handige aan deze bandjes is dat het een magnetische sluiting of vlindersluiting heeft. Draag jij iedere dag een Apple Watch? Dan is een schakelbandje ook een goede optie voor jou. Deze is makkelijk op maat af te stellen naar jouw gewenste pasmaat.

 

Sportbandje

Een sportbandje wordt meestal gemaakt van rubber en heeft een pinsluiting. Deze bandjes worden vaak standaard geleverd bij jouw smartwatch. Doordat dit bandje zo flexibel is, wordt hij door veel mensen gedragen. Vooral voor het sporten wordt dit bandje veel gebruikt, vandaar ook de naam ´sportbandje´. Dit bandje voelt stevig genoeg aan om al jouw oefeningen ermee te kunnen doen. Daarnaast kan dit bandje ook nog eens goed tegen water waardoor hij makkelijk schoon te maken is.

 

Leren bandje

Het leren bandje is voor iedere gelegenheid geschikt, het staat namelijk erg chique en is daardoor niet moeilijk te combineren met een outfit. Dit bandje is in meerdere kleuren beschikbaar, maar ook verschillende afwerkingen. Ook kun je kiezen uit meerdere sluitingen. Hierbij ligt het er maar net aan wat jij fijn vindt. Je kunt kiezen uit een gesp sluiting, magneetsluiting of een vlindersluiting. 

 

https://www.watchbandjes-shop.nl/