MC Groep
Image default
Particuliere dienstverlening

Een nieuwe fiets koopt u bij een erkende fietsenwinkel

Nederland is en blijft een fietsland. Buitenlanders verbazen zich er nog steeds over dat in Nederland iedereen een fiets heeft en dat we regelmatig de auto laten staan en onze boodschappen op de fiets doen of op de fiets naar het werk gaan. Een bezoek aan de fietsenwinkel is in Nederland dan ook heel normaal. Iedere stad of dorp heeft een fietsenwinkel, ook Arkel. Hier kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment fietsen en scooters. Natuurlijk verkoopt deze winkel ook elektrische fietsen, die de laatste jaren steeds populairder worden. Moet uw fiets gerepareerd worden? De vakkundige fietsenmakers staan voor u klaar.

Wilt u liever een scooter?

Is uw werk wat verder weg of valt het fietsen u wat zwaarder? Dan kunt u ook een nieuwe scooter kopen. Er zijn scooters met een benzinemotor, maar de elektrische scooter is ook steeds meer in opkomst. Een nieuwe elektrische scooter kopen betekent dat u niet meer naar de pomp hoeft om te tanken, u kunt de accu simpel via het stopcontact opladen. Elektrische scooters zijn stil en zuinig en beter voor het milieu omdat ze geen CO2 uitstoten. U moet er alleen rekening mee houden dat u minder goed te horen bent, let daarop als u bijvoorbeeld fietsers of voetgangers inhaalt.

Een mooie fiets of scooter uitzoeken

Bij Van Houwelingen Tweewielers in Arkel kunt u terecht als u een nieuwe scooter wilt kopen. Deze fietsenwinkel bestaat al tientallen jaren en heeft in die tijd een betrouwbare en goede reputatie opgebouwd. In de ruime werkplaats onder de winkel worden dagelijks tientallen fietsen en scooters vakkundig gerepareerd door een enthousiast en altijd vrolijk team vakmensen. U kunt dus niet alleen rekenen op een goede aankoop maar ook op uitstekende service. Op de website vindt u de contactgegevens en de openingstijden van de winkel. Hier kunt u ook het uitgebreide assortiment scooters en fietsen bekijken.