Home » Gezondheid » Volg logopedie vanuit uw woning in de regio Amsterdam

Volg logopedie vanuit uw woning in de regio Amsterdam

Wilt u logopedie vanuit uw woning in de omgeving van Amsterdam volgen? Omdat u een beroerte heeft gehad of lijdt aan een chronische ziekte? Dan biedt de specialist een online oplossing voor logopedie aan die u gewoon vanuit uw woning nabij Amsterdam via een computer kunt volgen. Dit is zeer voordelig voor u én uw mantelzorger. Alle online logopedie sessies zijn online beveiligd waar u alleen met een eigen gekozen wachtwoord toegang heeft tot de software. De logopedisten die werkzaam zijn bij TinyEYE, zijn kwaliteit geregistreerde paramedici en werken volgens de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van logopedie. Online logopedie in omgeving Amsterdam wordt in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar.

Logopedie voor kinderen en volwassenen in Amsterdam en omgeving

Logopedie voor zowel kinderen als volwassenen wordt uitgevoerd door TinyEYE in de buurt van Amsterdam. Gedurende online logopedie worden onderwerpen behandeld die hetzelfde zijn als de logopedie die in de logopediepraktijk gegeven wordt. Dankzij de online verbinding kan de logopedist met de cliënt in gesprek zonder dat beide hier ver voor moeten reizen. Via de online verbinding wordt spraak en taal geoefend door middel van digitale games die op een interactieve wijze gespeeld kunnen worden. Na de logopedie maakt de logopedist een verslag dat in het dossier wordt vastgelegd. Deze online methode voor logopedie voor kinderen en volwassenen is effectief en efficiënt.

Geef uw kind meer zelfvertrouwen door middel van logopedie in omgeving Amsterdam

Zoekt u professionele begeleiding op het gebied van taalontwikkeling van uw kind? Omdat u merkt dat uw zoon of dochter moeite heeft met bepaalde uitspraak of klanken van bepaalde woorden? Stottert uw kind? Of heeft hij/zij een taalachterstand? Deze problemen kunnen ervoor zorgen dat uw kind zich niet fijn voelt en daardoor zeer onzeker kan worden. TinyEYE biedt een geschikte oplossing voor uw kind. Via de online logopedie die vanaf iedere locatie te volgen is, bijvoorbeeld Amsterdam, krijgt uw kind de nodige begeleiding van professionele logopedisten. Ook is het mogelijk om uw kind op school online logopedie therapie te laten volgen. Zowel de leerkracht als u als ouder worden continu op de hoogte gehouden van het proces. 

Bezoek de website voor meer info : website