Home » Gezondheid » Vind de werkschoenen en veiligheidsschoenen met de perfecte pasvorm

Vind de werkschoenen en veiligheidsschoenen met de perfecte pasvorm

Wist je dat Schoenen van Staal dankzij een ruim assortiment precies de werkschoenen en veiligheidsschoen heeft die je nodig hebt op de werkvloer. Zowel voor dames als heren vind je bij de specialist de schoen met een perfecte pasvorm. Wist je, dat je naast een ruim assortiment trendy en sportieve veiligheidsschoenen ook voor je werkkleding terecht kunt bij de specialist? In het assortiment vind je onder andere werkbroeken, T-shirts, sweaters, poloshirts, jassen, overalls en reflectiekleding van de beste merken zoals Apache, Quick, Python en Maxguard. Wanneer je jouw werkschoenen en werkkleding bij Schoenen van Staal bestelt, profiteer je van vele voordelen. Zo is achteraf betalen mogelijk. Heb je 30 dagen retourrecht. Betaal je veilig online en wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd. Kortom, een 100% tevredenheidsgarantie.

Verplicht werkschoenen dragen? Kies voor sportieve veiligheidsschoenen

Bij veel bedrijven worden werkschoenen gedragen. Op die manier waarborg je op een eenvoudige manier extra veiligheid. Is het verplicht om op je werk veiligheidsschoenen te dragen, maar zoek je wel sportieve werkschoenen? Dan is Schoenen van Staal de specialist die je zoekt. In het assortiment vind je de perfecte werkschoenen voor zowel dames als heren. Wil jij extra lang genieten van je werkschoenen en veiligheidsschoenen? Hier speciaal voor jou wat onderhouds- en gebruikerstips. Maak de sleutel altijd volledig los. Hierdoor houd je de schoen zo goed mogelijk in vorm. Is het nodig een schoenlepel te gebruiken? Doe dat dan ook. Loop de schoenen goed in voordat je ermee gaat werken en spray ze in met een speciale beschermingsspray. En ook niet geheel onbelangrijk: wanneer de schoen nat is geworden, deze niet onder de verwarming zetten. Met deze tips zorg je ervoor dat jouw werkschoenen en veiligheidsschoenen zo lang mogelijk mooi blijven.

Stijlvol en veilig aan het werk met werkschoenen en veiligheidsschoenen van de beste merken

Werk je met zware voorwerpen? Bijvoorbeeld in de bouw- of transportsector? Dan zijn goede werkschoenen onmisbaar! Met werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, van Schoenen van Staal ga je stijlvol en veilig aan het werk. Hier vind je namelijk de combinatie van veilig en trendy. In het assortiment vind je topmerken zoals Quick, Python, Maxguard en Apache. Alle veiligheidsschoenen in het assortiment voldoen aan EN 345 normering, welke is vastgelegd in de EC-wetgeving 89/686. Dit wil zeggen dat de schoenen voorzien zijn van een gesloten hiel en een stalen of kunststof neus met een indeukresistentie van 2-joule. Daarnaast hebben de werkschoenen een schokabsorberende hak. Welke veiligheidsschoenen of werkschoenen zijn het meest geschikt voor jouw werksituatie?