Home » Verbouwen

Categoriearchief: Verbouwen

Wonen en werken in een veilig pand dankzij dit asbestbedrijf in Gelderland

Als u een verbouwing aan het plannen bent in uw woning of bedrijfspand, hou er dan ook rekening mee dat er asbest in het pand aanwezig kan zijn. In veel oudere panden is er bij de bouw namelijk asbest verwerkt. Veel bedrijfsgebouwen werden toen namelijk gebouwd met asbestplaten. Men wist toentertijd namelijk minder bekend over de gevaren van asbest. Men zaagde toen namelijk zonder problemen asbestplaten in stukken, maar men stond er toen niet bij stil dat er asbestdeeltjes bij deze handeling vrijkomen. Deze rondvliegende deeltjes worden eenvoudig ingeademd, waardoor de deeltjes in de longen terechtkomen. Hier kunnen ze veel schade veroorzaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan asbestkanker. Dit zijn allemaal redenen om asbest te laten saneren door Van der Grift Bouw en Montage, een ervaren asbestbedrijf uit Lunteren, in Gelderland.

De voorzichtige werkwijze van deze asbestspecialist

Bij Van der Grift Bouw en Montage kunt u niet alleen uitgaan van een veilige asbestsanering, maar ook van een esthetisch mooi resultaat. De platen van asbest worden vervangen voor mooie stenen muren, die geen schadelijke stoffen bevatten. De sanering van asbest gebeurt extra voorzichtig, zodat de gezondheidsrisico’s niet nóg groter worden. Daarbij hebben de experts jarenlange ervaring, zodat zij altijd op een veilige manier voor henzelf en voor u werken. Men werkt overigens niet alleen in vestigingsplaats Lunteren en omgeving, maar u kunt Van der Grift Bouw en Montage inschakelen in bijna heel Nederland.

Stel uw vragen aan deze specialisten

Wanneer u deze specialist inschakelt, dan gaat men niet roekeloos te werk, maar eerst onderzoekt men eerst waar het asbest zich bevindt, en hoe dit verwijderd kan worden. Zo kan men extra voorzichtig werken. Zo kunt u altijd uitgaan van een goede kwaliteit, en een verbluffend resultaat. Maar belangrijker nog, u gaat altijd uit van een veilige werkwijze, zodat u veilig kunt blijven wonen of werken in uw pand.

https://www.bouwenmontage.nl/

Professioneel meubelbeslag online kopen voor je eerstvolgende klusproject

Bij welke online bouwspecialist kun je nu het best terecht voor het kopen van professioneel meubelbeslag? Mocht je nu midden in een renovatie zitten van je huidige woning of bezig bent met verhuizen: het is zaak om de juiste bouwbenodigdheden in huis te halen om je project (of projecten) op succesvolle wijze af te kunnen ronden. Indien je een specialist zoekt die over een ruim aanbod aan bouwartikelen, zoals meubelbeslag, draaibeslag en bedbeslag, beschikt, kun je het beste even een kijkje nemen in het ruime assortiment van ProBeslag: dé partner voor ieder bouwproject. Welke benodigdheden schaf jij aan?

Meubelbeslag tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding

Welk meubelbeslag je nu online wilt kopen: bij ProBeslag doe je dit snel, eenvoudig en tegen een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Door de ruime ervaring en uitgebreide kennis van de specialist, is ProBeslag bij uitstek dé perfecte partner voor jouw bouwproject. Met een ruim aanbod aan allerhande artikelen, zoals kabeldoorvoeren, bedbeslag, draaibeslag, grepen, meubelglijders, klepbeslag of meubelpoten, vind je ongetwijfeld de benodigdheden waarmee jij iedere klus in een handomdraai klaart. Zoek je meubelbeslag? Dan heb je keuze uit een breed en veelzijdig aanbod aan:

  • Tafelmontage
  • Bedbeslag
  • Kapstokken
  • Schroeven
  • Klepbeslag
  • Meubelpoten

Plaats je bestelling eenvoudig online

Je ziet het: het kopen van al het benodigde meubelbeslag, doe je eenvoudig online bij dé specialist in bouwartikelen. ProBeslag biedt naast een ruim aanbod aan producten ook meerdere voordelen aan. Zo kun je bij de medewerkers terecht voor het ontvangen van advies op maat en wordt een korte verzendtijd gegarandeerd. Plaats je jouw bestelling namelijk voor 22.00 uur op een werkdag? Dan worden je producten diezelfde dag nog op de post gedaan. Zo kun jij snel je klusproject starten of voortzetten. Bij vragen over het assortiment of behoefte aan advies op maat, neem je gerust contact op met de professionals. Zij staan je graag te woord!

https://www.probeslag.nl/

Hoe werkt EPDM lijm eigenlijk?

Rubber beweegt wanneer de temperatuur stijgt of daalt. Met de geavanceerde technologie is dit echter geen probleem voor EPDM, omdat het zelfs meer dan driehonderd procent kan verlengen om eventuele bewegingen van het gebouw op te vangen, maar dan moet alles wel goed bij elkaar gelijmd worden met onze EPDM lijm.

Net als elk ander dak moet een EPDM-dak regelmatig worden onderhouden. Het is sterk aan te raden om jouw EPDM-dak elk kwartaal te controleren en schoon te maken. Het is goedkoper om het dak schoon te maken en te onderhouden dan om het om de twee jaar opnieuw te laten repareren.

EPDM staat voor ethyleen propyleen dieen monomeer, een soort synthetisch rubber. Onze EPDM lijm is de LG45NC en geschikt voor zowel de Amerikaanse als Europese EPDM

Wij hebben EPDM lijm die alles stevig bij elkaar houdt. Het is geschikt voor gebruik bij het leggen van daken van zakenpanden, huizen, campers, en zelfs tuinvijvers . Deze lijm is verkrijgbaar in een 22 liter drukvat, die mobiel is. Ook verkrijgbaar in spuitbus van 750 ml

Met goed onderhoud kan het dak bepaalde scheuren of lekken voorkomen die een groter probleem kunnen veroorzaken. De EPDM lijm die gebruikt is voor het dak is een belangrijk onderdeel van goed onderhoud, gebruik dus onze EPDM lijm.

 

Een doe het zelver kan zelf klussen met EPDM, maar het is verstandig om het onder begeleiding van een professional te doen. Bij het installeren van een dak, Bepaalt de vorm de moeilijkheidsgraad. Als je huis een plat dak heeft, is het een stuk eenvoudiger, dan bijvoorbeeld een puntig dak. Daarom wordt EPDM dakbedekking meestal gebruikt op vlakke of licht vlakke ondergronden. De EPDM lijm die je gebruikt bij elke bouwklus, is een belangrijk onderdeel van het proces, en de kwaliteit van die lijm bepaalt Hoe duurzaam het opgeleverd werk zal worden.

 

Bezoek de website voor meer info : website

Een plafondplaat bestellen tegen scherpe prijzen

Bij PlafondPlaza B.V. kunt u terecht als u een plafondplaat wilt bestellen en als u de platen wilt laten monteren. U vindt bij hen namelijk een zeer uitgebreid assortiment, bestaande uit kwalitatief hoogstaande producten. Hierdoor geeft u iedere ruimte de uitstraling die het verdient; of het nu gaat om uw woning, kantoorpand of werkplaats. Bij deze specialisten heeft u de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment aan kleuren, merken en kwaliteitsklassen. U kunt er zelfs voor kiezen om een plafondplaat op maat te bestellen, die u daarna eenvoudig en professioneel laat installeren door deze experts.

Schakel de hulp in van deze experts

Plafondplaten zijn erg geschikt om een systeemplafond te creëren waar u diverse leidingen wegwerkt, zoals de ventilatie, de verwarming en elektriciteit. Een plafondplaat bestellen bij deze specialisten biedt daarnaast ook nog eens meerdere voordelen. De experts maken geen onderscheid tussen grote en kleine projecten en zien iedere klus als een uitdagende nieuwe opdracht. De specialisten voeren de opdracht dan ook met de grootste zorg uit, zodat het eindresultaat volledig aan uw wensen zal voldoen. Daarnaast bieden ze een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding, dankzij de scherpe inkoop van systemplafonds.

Maak een keuze uit diverse soorten platen

Bij deze specialisten kunt u een plafondplaat met hard of zacht mineraal bestellen. Platen die met een hard mineraal zijn gemaakt reduceren overgangsgeluiden. Platen met zacht mineraal worden voornamelijk gebruikt in kantoren, want deze absorberen het geluid op de juiste manier. Hierdoor hebben de platen met zacht mineraal uitstekende akoestische waarden.

Neem contact op met de experts

Als u een plafondplaat wilt bestellen, dan kunt u terecht bij deze experts. Heeft u van tevoren vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust eens contact met hen op via de contactgegevens die u op hun website vindt. De experts helpen u graag verder, zodat het eindresultaat aan uw wensen voldoet.

https://plafondplaza.nl/

Bouw aan een positief imago als werkgever

Er is een enorm te kort aan goed geschoold personeel. Hierdoor wordt het bedrijfsleven geremd. Als is er natuurlijk ook nog die andere grote factor waardoor het bedrijfsleven wordt geremd in 2020. Bedrijven vinden moeilijker geschoold personeel, ook in de industrie wordt het personeelstekort groter. Dat is geen nieuws. Tegenwoordig kom je er als werkgever niet meer met enkel een goed salaris. Maar een goed werkgeversimago kan wél het verschil maken.

Goed personeel aantrekken

Een goed salaris aanbieden aan nieuwe medewerkers is tegenwoordig niet meer genoeg. Veel personeel zit in de luxere positie dat ze kunnen kiezen. Een prettige werksfeer, waardering en andere factoren spelen ook een grotere rol. Medewerkers vinden het tegenwoordig steeds belangrijker dat je niet alleen met financieel resultaat bezig bent. Bovendien zijn je medewerkers de belangrijkste ambassadeurs.

Loyale inzet

In slechte tijden is men allang blij als ze werk hebben. Maar in goede tijden zijn ze toch wat meer eisend. Er is ook een kans dat ze wat meer om zich heen aan het kijken zijn. Er verdwijnt zodoende veel ervaring maar ook kennis. Zorg daarom voor veel loyaliteit. Dan wordt de stap al een stuk lastiger. Goed werkgeverschap betaalt zich namelijk vaak uit in loyale medewerkers en een hoop tevredenheid. Ze doen vaak even een stapje meer als dat eens nodig is.

Volgens Boushey en Glynn (2012) kost iemand die uit dienst gaat nadien nog 21% va het bruto jaarsalaris. Dit door bijvoorbeeld het wegvallen van de kennis, ervaring en het invullen van de nieuwe vacature.

Een gezonde en veilige werkplek

De medewerkerstevredenheid scoort hoger bij een veilige en gezonde werkomgeving. Een RI&E maakt hier onderdeel van uit. Een actief beleid voor gezond en veilig werken zorgt voor positievere maar ook productievere collega’s. Een risico inventarisatie en evaluatie zorgt voor een gestructureerde aanpak. RI&E instrumenten kunnen ook digitaal en dynamisch onderhouden worden. Zo worden de risico’s in jouw bedrijf nagelopen dat zorgt voor een hogere veiligheid en gezondheid. Dit heeft ook een causaal verband op de medewerkerstevredenheid.

Bezoek de website voor meer info : website

Zonnepanelen plaatsen in Limburg?

Limburg focust zich tegenwoordig steeds meer op duurzaamheid. Er worden daarom veel zonnepanelen geplaatst in Limburg. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op het milieu , maar ook op de beurs van gemiddelde bewoner. Je bespaart met zonnepanelen veel geld aan energiekosten en je draagt ook je steentje bij aan een beter milieu. Kortom, een win- win situatie voor beide partijen.

Zonnekaart Limburg 

Via de website van Zonnekaart kunt u zien hoe geschikt uw dak is voor zonnepanelen. De website geeft u ook een overzicht van de terugverdientijd en de opbrengst van uw zonnepanelen. Deze besparingen zijn slechts schattingen en kunnen dus verschillen van de uiteindelijke besparing. Kortom, bent u aan het oriënteren over het plaatsen van zonnepanelen? Neem dan een kijkje op de website van Zonnekaart en kijk of uw huis geschikt is en wat u kan gaan besparen door het aanschaffen van zonnepanelen. 

Energiebespaarlening 

U kunt voor het plaatsen van zonnepanelen een lening aanvragen voor een bedrag van maximaal € 25.000.-. De voorwaarden van deze lening zijn wel dat u maximaal 75% van het bedrag mag besteden aan zonnepanelen en de overige 25% dus moet besteden aan een andere isolatie maatregel. U kunt deze lening afsluiten tegen een laag rentevast percentage van 1,4 tot maximaal 2,1%. Uw terug betaaltermijn omvat minimaal 84 tot maximaal 180 maanden. 

Hierdoor kunt u zelf zonnepanelen aanschaffen wanneer u niet over het benodigd kapitaal beschikt om dit te financieren. Meer informatie over deze lening kunt u vinden op de website van Energiebespaarlening. 

Geld verdienen met je zonnepanelen 

Wek je meer stroom op dan je gebruikt? Dan kun je via de salderingsregeling hier geld mee verdienen. Je kan namelijk de stroom terug verkopen aan een energieleverancier en hierdoor een extraatje verdienen. Je krijgt per opgewekte kWh ongeveer 7,00 cent van je energieleverancier. De salderingsregeling wordt per 2023 langzaamaan afgebouwd. Daardoor is nu het meest gunstige moment om de investering te doen voor zonnepanelen. 

Bent u nog op zoek naar een leverancier van zonnepanelen in Limburg? Kijk dan eens bij Sunleaves, zij bieden verschillende soorten zonnepanelen aan tegen verschillende prijzen. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om de zonnepanelen te laten installeren door de monteurs van Sunleaves of om deze zelf te instaleren. 

https://www.sunleaves.nl/

Zo kan je tapijtlijm eenvoudig verwijderen

Is je vloer toe aan vernieuwing en wil je zelf je oude vloerbedekking verwijderen? Het verwijderen van vloerbedekking en tapijtlijm kan een lastige klus zijn als je niet weet hoe je te werk moet gaan. Het is belangrijk dat je weet welk soort tapijtlijm gebruikt is op je vloer. Lees verder en ontdek hoe je tapijtlijm verwijderd.

Welk soort tapijtlijm moet je verwijderen

Voordat je begint met het verwijderen van de tapijtlijm, is het belangrijk dat je weet met welk soort lijm je te maken hebt. Er kan kit gebruikt zijn, maar ook tapijtlijm oplosmiddelbasis of op waterbasis. Misschien heb je de vloer zelf gelegd en weet je nog welk type lijm je hebt gebruikt. Anders zit er niks op dan beginnen met het verwijderen van het tapijt.

Zo verwijder je lijmkit

Ligt je vloer er al heel lang? Dan heb je een grote kans dat er lijmkit is gebruikt. Trek eens een stuk los en kijk of je een bruine of grijze lijmlaag op de ondervloer ziet. Als dit het geval is, is er gebruik gemaakt van lijmkit. Lijmkit is helaas het lastigste te verwijderen. Water en tapijtlijmverwijderaars werken meestal niet. Om de lijmkit te verwijderen kan je het beste cola gebruiken of een schuurmachine. Boor wat gaatjes in de lijmlaag en maat het goed nat met de cola. Als cola niet werkt, heb je geen andere keuze dan de lijmlaag te verwijderen met een schuurmachine.

Zo verwijder je tapijtlijm op waterbasis of oplosmiddelbasis

Als je tapijtlijm hebt gebruikt op waterbasis of oplosmiddelbasis, is de klus een stuk gemakkelijker. Maak de lijmlaag nat met water en dek het vervolgens af met plastic, zodat het water niet meteen verdampt. Als je het een tijd laat weken, moet de lijmlaag vervolgens makkelijk te verwijderen zijn. Is dit niet het geval? Gebruik dan wat cola zoals je bij het verwijderen van lijmkit doet.

Bezoek de website voor meer info : website