MC Groep
Image default
Internet

T-mobile klantenservice

Een poosje geleden had ik wat problemen met het bereik van mijn mobiele telefoon: in bepaalde gebieden kreeg ik het niet voor elkaar om een signaal te vinden en dat is natuurlijk erg vervelend aangezien je een telefoon hebt zodat je mensen kan bellen of sms’en of appen. Ik belde toen ik weer op een plek was waar ik wel bereik had gelijk de T-mobile klantenservice. Ik werd daar geholpen door een erg vriendelijke jongeman die zei dat hij ging kijken wat het probleem was. Hij kon er niet zo snel achter komen en vertelde me dat ik er over teruggebeld zou worden. Ik vond het een prima reactie en dat is niet altijd vanzelfsprekend bij callcenters.

Personeel T-mobile klantenservice

Ik hou vaak een naar gevoel over aan gesprekken met callcentermedewerkers, maar dat was deze keer absoluut niet het geval. Dat nare gevoel heeft vast te maken heeft met de computerachtige benadering van veel klantenservices. Dan heb het idee dat er tijdens het gesprek een script wordt afgewerkt: telkens mijn achternaam noemen, samenvatten wat ik net letterlijk gezegd had, zinnetjes als ‘begrijp ik goed, dat…’ en ‘u weet zo voldoende?’ komen wel erg standaard over, en dat wil je toch niet, je wilt niet als een van de vele mensen behandeld worden, al ben je natuurlijk heus wel een van de velen. Bij de T-mobile klantenservice was dit geheel niet aan de orde.

Imago T-mobile klantenservice

Ik vermoed dat het een goed iets voor het imago van callcenters in het algemeen zou zijn om een wat persoonlijkere benadering centraal te stellen in de callcentertrainingen. Je wilt het idee hebben dat diegene die je spreekt oprecht geïnteresseerd is in je probleem, zodat het goed opgelost kan worden. Men kan een voorbeeld nemen aan de persoonlijke benadering van de T-mobile klantenservice.

Bezoek de website voor meer info : website