MC Groep
Image default
Woning en Tuin

Stoere muurstickers voor jongens

Een stoere muursticker op een muur in een jongensslaapkamer zal het altijd goed. Veel jongens dromen van de coolste jongenskamer die er maar bestaat. Met coole muurstickers kun je dit realiseren. Uiteraard zijn de muurstickers niet alleen bedoeld voor jongens, want er zijn ook veel muurstickers voor meisjes en voor de avontuurlijke meisjes zijn stoere muurstickers natuurlijk ook geschikt.

Muurstickers voor de jongenskamer

Wanneer je een jongenskamer gaat inrichten zul je met een aantal zaken rekening moeten houden. Jongens houden het van stoere kleuren. Kleuren als groen en blauw zijn altijd goed. Ook ruwe materialen zijn geliefd, alsook muurstickers met auto’s, voetbal, sport en waar heldhaftige personen of voertuigen op zijn afgebeeld. Uiteraard zijn er onder jongens uitzonderingen, want niet alle jongens zullen hier van houden. Maar over het algemeen prefereren jongens stoere kleuren en stoere posters. Meisjes houden daarentegen van zachtere kleuren.

Voorbeelden van stoere muurstickers

Voorbeelden van stoere jongensstickers zijn muurstickers met een auto (van een kever tot een echte Formule 1 auto). Ook straaljagers, tanks, helikopters, raketten komen terug op muurstickers voor jongens. Ook voor de kleinste kinderen zijn er muurstickers te vinden. Deze zijn iets minder ruw en heldhaftig, maar minstens zo leuk. Ook als je zelf ideeën hebt voor een leuke muursticker kun je deze vaak insturen.

Muursticker looks

Met een paar leuke muurstickers kun je een kinderkamer voor jongens (en sommige avontuurlijke meisjes) een leuke look geven. En dat slechts door een paar leuke muurstickers op een muur aan te brengen. De kamer zal dan ook echt een andere uitstraling krijgen.

Bezoek de website voor meer info : website