Home » Gezondheid » Spinale Decompressie Therapie: een praktische oplossing voor een hernia behandeling

Spinale Decompressie Therapie: een praktische oplossing voor een hernia behandeling

Heeft u last van uw rug? Kent u de behandelwijze genaamd Spinale Decompressie Therapie al? Deze therapie is geschikt voor volwassenen en is zeer effectief bij klachten als een hernia. Tijdens deze hernia behandeling staat het creëren van ruimte tussen de rugwervels centraal. Hierdoor kan uw tussenwervelschijf vocht, voedingsstoffen en zuurstof opnemen. De behandeling kunt u regelmatig ondergaan, waardoor uw tussenwervelschijven verstevigen en de druk op uw zenuwen afneemt. Een effectieve hernia behandeling: dat is waar Spinale Decompressie Therapie bij Chiropractie Munksgaard voor staat. Want uit Nederlands onderzoek blijkt dat er een verbetering plaats heeft gevonden bij 96% van de patiënten en dat bij zelfs 76% de klachten volledig zijn verdwenen! Deskundige behandeling van hernia bij Chiropractie Munksgaard.

Wat is een hernia waarvoor u een hernia behandeling moet ondergaan?

De hernia is in onze maatschappij een steeds meer voorkomende klacht. Deze aandoening in de rug óf nek betekent dat er een tussenwervel uitstulpt. En dit is ook precies de reden waardoor een hernia behandeling u de nodige verlichting biedt. Deze uitstulping drukt namelijk op een zenuw, waardoor u vervelende pijnklachten kunt ervaren. Van pijn in de onderrug tot aan pijn in de benen: de intensiteit is wisselend en kan op verschillende plekken in het lichaam voorkomen. De een voelt nauwelijks tot geen pijn, terwijl de ander dagelijkse werkzaamheden niet meer uit kan voeren. Loop niet langer meer met deze pijn rond en laat u behandelen door de professionals van Chiropractie Munksgaard.

Nieuwe patiënt? Begin met een eerste gesprek voordat uw hernia behandeling plaatsvindt!

Wanneer u een nieuwe klant wordt van dit bedrijf, start u met het eerste consult. Na het invullen van de vragenlijst komt u voor het eerst in gesprek met de chiropractor. Wat zijn uw klachten? En wat is uw medische voorgeschiedenis? Er wordt onder andere gekeken naar uw rugklachten, aangezien deze voor iedereen weer anders zijn. Het zenuwstelsel, bindweefsel, gewrichtskapsels, tussenwervelschijven, wervels en spieren spelen hierbij een belangrijke rol. Het kan zijn dat rugklachten bij verschillende patiënten sterk op elkaar lijken, maar dit wil niet zeggen dat de onderliggende oorzaak ook hetzelfde is. Zijn uw klachten zorgvuldig geanalyseerd? Dan ontvangt u de resultaten tijdens het tweede consult en wordt en een persoonlijke hernia behandeling opgesteld.