Home » Auto’s en Motoren » Op zoek naar kwaliteit? Kies dan voor een auto inkoop bedrijf vlakbij Rotterdam

Op zoek naar kwaliteit? Kies dan voor een auto inkoop bedrijf vlakbij Rotterdam

Als u met de beste voorwaarden van uw voertuig af wilt komen, kiest u het best voor een auto inkoop bedrijf in de omgeving van Rotterdam. De kwaliteit die zij te bieden hebben, wordt officieel erkend door middel van de juiste certificeringen en keurmerken. Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek kan u in dat geval uitstekend van dienst zijn. Zij houden zich aan de KWI ISO 9001:2008. Deze norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Daarnaast beschikken ze over de ARN Auto recycling Nederland en de Kwaliteits Zorg Demontage (KZD). Hierdoor weet u zeker dat uw auto op een vakkundige manier wordt gedemonteerd of dat de onderdelen die u koopt op de juiste manier worden gedemonteerd.

Naast auto inkoop ook de verkoop van auto-onderdelen bij de specialist nabij Rotterdam

Is uw auto niet door de APK gekomen en wilt u nu op een milieuvriendelijke wijze uw auto laten demonteren? Kies dan voor een professioneel auto inkoop bedrijf in de regio van Rotterdam. In dat geval kunt u uitstekend terecht bij Autosloperij De Zaag. Zij doen dit op een zeer duurzame manier. Alle bruikbare onderdelen worden namelijk gerecycled en verkocht in de webshop van dit bedrijf. Bent u zelf op zoek naar onderdelen? Dan kunt u deze vinden op de website. U zoekt het juiste merk, model en onderdeel en vult een formulier in. Zij reageren dan nog dezelfde dag op uw bestelling en nemen contact met u op. Vervolgens worden de gekochte auto-onderdelen bezorgt met de eigen bezorgservice van dit bedrijf, PostNL of transportbedrijf Parts-Express. Dit is afhankelijk van de onderdelen die u koopt.

Zo gaat een specialist te werk bij de auto inkoop nabij Rotterdam

Soms heeft een auto zoveel schade opgelopen, dat het onherstelbaar beschadigd is. Wilt u weten waar u dan het best met uw voertuig heen kan gaan? Dat is auto inkoop bedrijf Autosloperij de Zaag in de buurt van Rotterdam. Zij houden zich bezig met de inkoop van diverse auto’s met schade. Wanneer ze schadeauto inkopen, halen ze deze op en worden alle gegevens vastgelegd in ons databasesysteem. Hierbij moet u denken aan gegevens als: het bouwjaar, carrosserienummer, kilometerstand en nog veel meer. Op die manier weten ze precies welke auto’s en auto-onderdelen op voorraad zijn. Vervolgens worden de auto-onderdelen die bruikbaar zijn doorverkocht aan geïnteresseerden. Bent u op zoek naar auto-onderdelen? Dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen in onze online voorraad.