Home » Zakelijke dienstverlening » Op zoek naar een werkruimte of plek voor een evenement? Lees de blog

Op zoek naar een werkruimte of plek voor een evenement? Lees de blog

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Flexibele en bijzondere werkruimte

Het nieuwe werken faciliteert een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van material zodat deze ideale werkruimte een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek is de perfecte locatie waardoor je jouw ambities naar een hoger level kan tillen.  De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten.Je kunt als je bij ons komt werken, gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Duurzame ruimte

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit kunt u terug zien in onze evenementen. Wij kunnen onszelf een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En daar zijn wij erg trots op! Graag ontvangen wij iedereen die graag ingeïnspireerd wil raken door onze verschillende ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! 

evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Personeel heeft tegenwoordig alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Wij zorgen ervoor! Het  werkt stimulerend voor het creatieve brein. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Doorbreek het en kom werken bij ons . Wij van C-Bèta bieden werkplekken aan die zorgen voor inspiratie en frisse ideetjes. Dit geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben.  Deze circulaire werkplek biedt daarnaast de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. Het uitgangspunt  is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar C-Bèta voor staat. 

 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. 

Bezoek de website voor meer info : website