Home » Onderwijs

Categoriearchief: Onderwijs

Werken als commercieel medewerker

In de bedrijfswereld is commercie dat waar het om draait. Zonder klanten en zonder handel zal je onderneming geen lang leven beschoren zijn. Om ervoor te zorgen dat de klanten netjes behandeld worden en ze klant blijven is het daarom zeker zaak voor een bedrijf om een goede commercieel medewerker in dienst te hebben.

Taken van de commercieel medewerker binnendienst

De vraag naar een commercieel medewerker is veelal groot. De functie zelf is zeer divers en als je werkt als commercieel medewerker binnendienst vorm je de schakel tussen verschillende mensen. Zo ben je het verbindingspunt tussen de leveranciers, de klanten, het management en de collega’s op de werkvloer en degenen die buiten de deur werken. Voor de klanten ben je het eerste aanspreekpunt dus is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Klanten wil je natuurlijk binnenhalen maar ze binnenhouden staat ook hoog op het lijstje van commerciële bedrijven.

Opleiding volgen heeft nut

Om goed beslagen ten ijs te komen als je gaat solliciteren als commercieel medewerker binnendienst is het zeker zinvol eerst een cursus te volgen. Hiervoor kun je bij Fabius Opleidingen terecht. Voor de precieze inhoud van de opleiding, de kosten en de locaties waar deze gegeven wordt kijk je het beste eerst even op de website of vraag je een brochure aan. Daarnaast wordt er ook uitgelegd wat de functie inhoudt, wat je er gemiddeld mee kunt verdienen en welke eigenschappen goed zijn voor deze functie. Staat de opleiding je aan en denk je dat deze prima bij je past? Dan schrijf je je eenvoudig online in.

Meer kennis en kans

Met een goede opleiding die je succesvol afrondt maak je meer kans op een goede baan en doe je natuurlijk ook de nodige kennis op die in de praktijk zeker van pas kan komen.

Bezoek de website voor meer info : website

Commercieel medewerker is er voor de klant

In de bedrijfswereld is commercieel werken een belangrijk punt. Zonder klanten heb je namelijk geen omzet en is je bedrijf gedoemd te eindigen. Om te voorkomen dat dit gebeurt is het nodig dat je een goede commercieel medewerker binnendienst in dienst hebt.

Wat doet een commercieel medewerker binnendienst?

Als je werkt als commercieel medewerker binnendienst ben je de schakel tussen je collega’s op kantoor en die in de buitendienst, de klanten en de leveranciers. Jij onderhoudt het contact tussen de mensen zodat alles op rolletjes loopt en iedereen door kan gaan met het werk en tevreden is. Je hebt met regelmaat contact met de klanten omdat jij het eerste aanspreekpunt bent. Communicatief dien je dus sterk te zijn voor deze functie.

Informatie over de opleiding

Lijkt het werk als commercieel medewerker binnendienst je wel wat? Dan volg je beter eerst een goede opleiding. Wat voor persoon je voor dit werk dient te zijn en wat de functie allemaal inhoudt kun je op de website van Fabius Opleidingen vinden als je bij Commercieel Medewerker Binnendienst kijkt. Daarnaast vind je er ook alle informatie over de opleiding voor deze functie.

Opleiding bestaat uit twee delen

De opleiding zelf bestaat uit twee delen die beide afgesloten worden met een apart examen. Voor het eerste algemene deel heb je geen speciale vooropleiding nodig maar voor het tweede te kunnen volgen heb je deel één met succes afgerond. Kijk voor alle eisen het beste even op de site. Is het misschien toch niet de meest geschikte functie voor jou? Dan zijn er nog tal van andere functies te vinden op administratief gebied waarvoor je een opleiding kunt volgen bij Fabius. Kijk altijd goed wat bij jou past en kies daar een geschikte opleiding bij.

Bezoek de website voor meer info : website