Home » Banen en opleidingen » Naar wat voor soort dienstverband bent u op zoek als administratief medewerker in Rotterdam?

Naar wat voor soort dienstverband bent u op zoek als administratief medewerker in Rotterdam?

U bent beschikbaar als administratief medewerker in Rotterdam? Hoe pakt u de zoektocht tot nu toe aan? Reageert u vooral zelf op openstaande vacatures? Of gaat u regelmatig langs bij het uitzendbureau? DDD Personeel is bemiddelaar tussen personeel en werkgevers. Er wordt regelmatig gezocht naar goede administratieve professionals die parttime of fulltime willen werken. Dienstverbanden worden aangegaan op basis van payroll, waarbij u voor een bedrijf werkt en betaald krijgt via een extern bedrijf. Een andere mogelijkheid is werken op uitzendbasis. Dan komt u bij DDD Personeel in dienst en wordt u ‘uitgezonden’ om arbeid te verrichten bij de opdrachtgever. De laatste mogelijkheid is detachering. In deze constructie, die veel op uitzenden lijkt, wordt u voor langere tijd in dienst gesteld bij een bedrijf. Waar kiest u voor? Laat het weten tijdens een intakegesprek.

Ondersteuning voor HR bij het inwerken van een nieuwe administratief medewerker in Rotterdam

Wanneer u als werkgever een nieuwe administratief medewerker inhuurt via DDD Personeel in Rotterdam, dan wordt de administratie door dit bureau afgehandeld. En dat scheelt een hoop tijd voor uw HR medewerker of afdeling. Deze mogelijkheid is daarom erg aantrekkelijk voor snelgroeiende bedrijven. Ook het informeren van nieuwe medewerkers wordt door DDD Personeel verzorgd. Zo komt de versterking voor uw bedrijf goed beslagen ter ijs! Inwerktrajecten worden korter en uw personeel kan al snel volledig meedraaien in de arbeidsprocessen binnen uw onderneming. Interessant? Maak een afspraak om de mogelijkheden voor parttime of fulltime werken voor nieuw personeel via DDD Personeel te bespreken.

Op korte termijn inzetbaar als administratief medewerker in Rotterdam?

Vaste contracten zijn schaars en worden steeds zeldzamer. Bovendien zijn de vaste contracten die nog wel worden gegeven bij lange na niet zo goed dichtgespijkerd als vroeger. Vervelend? Zeker, maar het biedt ook kansen! U bent als administratief medewerker in Rotterdam flexibel. En dat is erg interessant voor werkgevers. Tegelijkertijd wilt u wel wat vastigheid en u voelt niets bij een contract op oproepbasis. De professionals van DDD Personeel helpen u verder. Dankzij een groot netwerk in Rotterdam, en een continue stroom van binnenkomende vacatures, kunt u via dit bureau snel parttime of fulltime werken. Bespreek de opties door vandaag nog contact op te nemen.

Bezoek de website voor meer info : website