MC Groep
Image default
Banen en opleidingen

met je loopbaancoach, op zoek naar je nieuwe uitdaging

met je loopbaancoach, op zoek naar je nieuwe uitdaging


Loopbaanbegeleidingloopbaancoaching is voor mensen die zich in hun carri�re voor een uitdaging staan en die zich willen ori�nteren. Loopbaanbegeleiding is voor mensen die willen weten wat deze tijd voor mogelijkheden biedt en die uit hun carri�re willen beetnemen wat er maximaal mogelijk is.

Toe aan een nieuwe mogelijkhedenDie kansen opgaan komen uit aanpassingen in je huidige werksituatie. Die veranderingen kunnen uiteenlopen van �ik wil dit helemaal niet doen� tot �ik ben compleet vastgelopen�. Of je vraagt je af of jij deze veranderingen wel zo nuttig vind. Misschien heb je het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe loopbaan, maar je weet niet goed waar je het beste kunt beginnen, wat je kunt doen of waar je heen wilt. Een veranderde situatie op je werk kan ook een uitdaging vormen. Je hebt bijvoorbeeld te horen gekregen ontslagen wordt en moet weer opnieuw beginnen. Het kan ook zijn dat je al tijden niet meer hebt gewerkt en dat je graag weer warm draaien wilt.

Als je meer ruimte nodig hebt dan is het belangrijk om naar jezelf te kijken en de vragen te beantwoorden die daarbij opkomen. Een goede loopbaancoach kan je met de juiste achtergrond en ervaring helpen om inzichtelijk te krijgen waar jouw kansen liggen en hoe je in je loopbaan daar terecht komt waar jij goed kunt functioneren

loopbaancoaching is een traject waarin je gaat ervaren door middel van persoonlijke coaching wat voor jou je werk de moeite waard maakt en waar jij jouw voldoening uit haalt. Met een goede loopbaanbegeleider verloopt dit traject effectief zodat je al snel duidelijkheid hebt waar je ook echt aan de slag kunt.

Bezoek de website voor meer info : website