Home » Zakelijke dienstverlening » Met een onderhoudscontract voor uw opritverwarming zit u er deze winter warmpjes bij

Met een onderhoudscontract voor uw opritverwarming zit u er deze winter warmpjes bij

Voert u het onderhoud aan de opritverwarming uit? Dat laat u toch over aan de expert? Met een onderhoudscontract bij Heating Group International hoeft u ook niets te doen. Wanneer de koude periode voor de deur staat komt er een team langs om uw opritverwarming te controleren en om onderhoud te plegen. Zo zit u er iedere winter warmpjes bij, en dat voor een zeer zacht prijsje. Toch een storing? Dan garandeert Heating Group International ook nog eens een minimale reactietijd. Bellen om een contract af te sluiten is een koud kunstje en u heeft er jarenlang profijt van.

Wie uw opritverwarming aanlegt laat u niet bepaald koud, hier moet u op letten

Het aanleggen van een opritverwarming is een vak apart. Dit moet vakkundig en snel gebeuren. U wilt een betrouwbaar bedrijf die u door het hele proces heen helpt en storingen en andere problemen snel oplost. Het liefst ook nog voor gunstige prijzen. Let er daarnaast op dat het bedrijf service en onderhoud in eigen beheer heeft. Zo weet u wat voor vlees u in de kuip heeft en weet u bij wie u moet aankloppen bij problemen, vragen of complicaties. Heating Group International werkt daarnaast ook nog eens met AutoCad, waardoor er nog preciezer wordt gewerkt. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Met een expert voor uw opritverwarming komt u nooit van een koude kermis thuis

U krijgt een warm welkom thuis. In ieder geval met de opritverwarming met lage verbruikskosten van Heating Group International. Waarom? Dat is een vrij technisch verhaal. Het komt erop neer dat er met matten of kabels gewerkt kan worden. Deze expert werkt zoveel mogelijk met kabels omdat deze exact op maat gemaakt kunnen worden. Wanneer de kabels eenmaal liggen is de warmte ook veel beter te reguleren dan wanneer er matten worden gebruikt. En dan vergeten we nog bijna te noemen dat u maar liefst 15 jaar garantie krijgt op de kabels! Niet genoeg? Neem er een onderhoudscontract bij, dan verlengen ze de garantie met nog eens 5 jaar.