Home » Particuliere dienstverlening » Maak uw zomerlook compleet met een zonnebril van de optiek in Eindhoven

Maak uw zomerlook compleet met een zonnebril van de optiek in Eindhoven

Loopt u graag met uw zonnebril rond door de stad of op de piste? Deze accessoire is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Te allen tijde is het aan te raden om uw ogen bescherming te bieden tegen uv-straling van de zon. Wenst u een bril met of zonder sterkte? Wat uw voorkeur ook is, bij Optiek Verhoeven in Eindhoven kiest u uit een breed aanbod aan gepolariseerde zonnebrillen. Ga voor vrouwelijk met een montuur van Esprit, voor nonchalant met een montuur van Oakley, voor trendy met een montuur van Ray-Ban of voor tijdloos met een montuur van Tom Ford. De opticien van Optiek Verhoeven in Eindhoven helpt u bij alle oog gerelateerde problemen

Ga voor glazen van de beste kwaliteit bij de optiek in Eindhoven

Om uw bril te gebruiken moet niet alleen het montuur goed passen, maar ook het glas moet aansluiten bij uw ogen. De keuze van het juiste soort glas is net zo, al dan niet belangrijker dan, het uitkiezen van een geschikt montuur. Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven heeft u de keuze uit het beste glas. Er wordt gewerkt met de beste leveranciers zoals HOYA en Zeiss. Worden uw glazen voorzien van een krasbestendige laag, een leesgedeelte of heeft u speciale wensen op het gebied van glascoatings? De opticien gaat graag met u om tafel zitten om de wensen door te nemen. Uiteraard ontvangt u een persoonlijk advies over wat voor soort glas bij uw montuur en ogen gewenst is. 

Een ruim aanbod aan (merk)monturen bij de optiek in Eindhoven

Uw bril is niet alleen meer bedoeld voor praktische doeleinden. Tegenwoordig zijn de monturen steeds meer een modeaccessoire. Van een bril met een breed zwart montuur tot aan een smal metalen montuur en van kleurrijk tot unikleur. Welke bril past het beste bij uw gezicht? En nog belangrijker, waar gaat uw voorkeur naar uit? De gespecialiseerde opticiens bij Optiek Verhoeven in Eindhoven geven u een passend advies en zoeken met u een geschikt montuur uit. Kies uit prachtige merken zoals Chanel, Alain Mikli en Calvin Klein. Tijdloze modellen die er ook nog eens fraai uitzien. Want het oog wil toch ook wat?