Home » Auto’s en Motoren » Kies voor krachtige en duurzame scheepsmotoren bij een expert

Kies voor krachtige en duurzame scheepsmotoren bij een expert

Scheepsmotoren van uitstekende kwaliteit moeten krachtig genoeg zijn om het schip voor te stuwen en moeten tegelijkertijd zo lang mogelijk meegaan in de corrosieve omgeving waarin ze actief zijn. Bij een specialistische leverancier als Olthof bent u verzekerd van scheepsmotoren van de hoogste kwaliteit. U kunt er terecht voor de inbouw, revisie en de reparatie van uw scheepsmotoren. Zij werken met gediplomeerde monteurs met jarenlange ervaring waardoor de kwaliteit van de verschillende diensten gegarandeerd blijft. Dit allemaal doen zij wereldwijd tegen een aantrekkelijk tarief. U betaalt hierdoor nooit teveel voor de inbouw, revisie of reparatie van uw scheepsmotoren.

Vervang uw scheepsmotoren of kies voor revisie

Nieuwe motoren voor uw schip gaan jaren en jaren mee. Maar ze zijn wel duur! In plaats daarvan kunt u ze laten reviseren. De motoren blijven dan nog jaren goed, maar het is veel goedkoper! Bij revisie worden de scheepsmotoren uitgebreid onderzocht waarna een offerte wordt opgemaakt om de defecte onderdelen te vervangen. Hierdoor geeft u de motor van uw schip een langere levensduur. Dit is goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe motor en u behoudt de fundatie. Echter met een van de nieuwe scheepsmotoren die Olthof levert bent u verzekerd van optimale kracht en de laatste innovaties op het gebied van scheepsmotoren. Olthof adviseert u deskundig over de beste keuze in uw situatie.

Reparatie van uw scheepsmotoren door gediplomeerde monteurs

Een gediplomeerde monteur kan uw scheepsmotoren zo efficiënt mogelijk repareren, onderhouden en reviseren. Met name dat laatste kan behoorlijk schelen in de portemonnee. Een defecte scheepsmotor kan grote gevolgen hebben voor de veiligheid en bijvoorbeeld de duur van het transport. Olthof garandeert dat u weinig tijd verliest, zodat u snel weer te water kunt. Dit allemaal tegen een scherpe prijs. Tijdens de reparatie van scheepsmotoren in onze ruime en moderne werkplaats wordt uitsluitend gewerkt met originele onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat uw schip weer naar behoren werkt. U kunt bij deze leverancier ook terecht voor revisie en inbouw van scheepsmotoren.