Home » Dieren » Kadaverkoeling of bewaarplaats te koop voor de agrarische sector

Kadaverkoeling of bewaarplaats te koop voor de agrarische sector

Binnen de agrarische sector heeft u wellicht diverse apparatuur nodig om uw producten goed te houden. Een erkende producent van koelunits kan u helpen. Misschien heeft een aantal kippen, maar ook misschien wel runderen. Dan is een kadaverkoeling én een bewaarplaats voor eieren een zeer goede optie voor u en uw organisatie. De bewaarplaatsen worden in eigen beheer gemaakt door een gespecialiseerd bedrijf genaamd KMB4U. Hierbij wordt het klimaat dan ook volautomatisch geregeld. Zodoende hoeft u zichzelf dan ook niet druk te maken over de temperatuur bij uw eieren. Maar ook voor een kadaverkoeling bent u bij dit gespecialiseerd bedrijf op het juiste adres, tevens verzorgen ze ook een uitstekende service wanneer er gebreke blijken te zijn.

Ondergrondse kadaverkoeling bij de specialist

Kent u KMB4U al? Deze specialist helpt u graag wanneer u op zoek bent naar een ondergrondse kadaverkoeling of andere koelunits. KMB4U heeft al jaren ervaring op dit specifieke vakgebied. Dit bedrijf is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het produceren van diverse soorten kadaverkoelingen, zo ook ondergrondse. Een ondergrondse koeling maakt grotendeels gebruik van natuurlijke grondkoeling. Daardoor is dit model dan ook milieuvriendelijk en kostenbesparend. Eigenlijk ook zeer logisch, want deze kadaverkoeling die te koop staan gebruiken veel minder energie. Naast het sparen van het milieu heeft dit ook een bijkomstig positief effect. U bespaart er namelijk ook veel mee in de kosten. Daardoor is een ondergrondse koeling een zeer goede optie wanneer u kiest voor een specifieke kadaverkoeling.

Denk aan het milieu bij de aankoop van uw kadaverkoeling

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u rekening houden met het milieu? Dat kan ook met de apparatuur die u aanschaft. Wanneer u milieubewust bent en denkt aan de volgende generatie doet u dit natuurlijk ook bij de koop van een kadaverkoeling. Wanneer u in zee gaat met een gespecialiseerd bedrijf zoals KMB4U bent u verzekerd van het groene aspect. Het milieuaspect is dan ook van hoog niveau doordat er tegenwoordig door de specialisten binnen deze branche hier een uitkomst voor is gevonden. Bij een kadaverkoeling die te koop staat bij een professional wordt er als koelmedium koolwaterstof (propaan) gebruikt. KMB4u was dan ook de eerste die in Nederland een productie-unit op de markt heeft gezet met dit milieuvriendelijke gas. Zodoende bent u verzekerd van een groene aankoop, wanneer u kiest voor een kadaverkoeling bij deze aanbieder.

Bezoek de website voor meer info : website