Home » Zakelijke dienstverlening » Industriële stofzuigers: gevaarlijke stoffen op een veilige manier opruimen

Industriële stofzuigers: gevaarlijke stoffen op een veilige manier opruimen

Een huis-tuin-en-keuken stofzuiger biedt niet genoeg veiligheid om gevaarlijke stoffen op te zuigen. Daarvoor kunt u beter speciale industriële stofzuigers kopen, van uitstekende kwaliteit. In diverse gevallen komt het voor dat er regelmatig gevaarlijke stoffen opgezogen moeten worden. Het is dan belangrijk om gebruik te maken van industriële stofzuigers met speciale HEPA- en ULPA-filters. Deze bieden hoge en ultrahoge efficiëntie en zijn gecertificeerd in overeenstemming met de strenge EN 1822-1 norm. Deze filters kunnen alle potentieel gevaarlijke stofconcentraties aan. Er zijn namelijk drie stofklassen die geïdentificeerd worden als een gezondheidsrisico. Laag risico, medium risico, en hoog risico. Het is belangrijk om de industriële stofzuigers te kiezen die passen bij de aanwezige stofconcentraties.

Professionele industriële stofzuigers voor schoonmaakbedrijven

Als u een professioneel schoonmaakbedrijf heeft, dan wilt u de hele dag klussen kunnen aannemen. Daarom kunt u natuurlijk uitsluitend uitstekende materialen gebruiken om hun klanten de beste service en kwaliteit te kunnen leveren. Met de juiste industriële stofzuigers kan gezorgd worden voor betere prestaties in een concurrerende markt. Hiermee kan snel en efficiënt schoongemaakt worden, tegen lagere operationele kosten. De meeste industriële stofzuigers hebben gecertificeerde HEPA fillers en zijn erg stil. Hierdoor is het mogelijk om overdag schoon te maken, bijvoorbeeld op kantoren en andere werkomgevingen. Hierdoor kunnen de kosten verlaagd worden om zo een nog concurrerendere positie in de markt in te nemen. Het is dan slim om te kiezen voor een industriële stofzuiger die eenvoudig in gebruik is dankzij een duurzaam ontwerp.

Gereedschappen schoon houden met industriële stofzuigers

Wilt u dat uw gereedschappen een lange levensduur genieten, dan zult u ze goed schoon moeten houden. Alleen dan verliezen ze hun werking niet en kunnen ze nog lang meegaan. Daarnaast is het belangrijk om de ruimte waarin gebouwd wordt goed schoon te houden. Dit kan met industriële stofzuigers, die speciaal gemaakt zijn voor de bouw. Deze industriële stofzuigers zijn betrouwbaar en duurzaam en kunnen gebruikt worden onder zeer zware omstandigheden. Er kan bijvoorbeeld stof en vuil in grote hoeveelheden opgeveegd worden. Bijvoorbeeld handig als laatste schoonmaal van een bouwproject, om de omgeving geheel schoon en stofvrij op te kunnen leveren. Industriële stofzuigers zijn dan de perfecte oplossing voor in de bouw.

Bezoek de website voor meer info : website